Vanaf 22 september is er in Westfield Mall of the Netherlands een mode-expositie te zien, samengesteld door Vogue. Hoofdredacteur Yeliz Çiçek: ‘Het is de ultieme manier om inspiratie op te doen voor het herfst-/winterseizoen’ – en om een originele fashion TikTok te maken. 

Wie even vergeten was hoe fantastisch live shoppen ook alweer is: de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is de ultieme locatie voor een opfriscursus. Op de plaats waar ooit een winkelcentrum zat, verrees in 2021 deze mall van internationale proporties, in de vorm van een futuristisch gebouw waar 280 winkels en restaurants gevestigd zijn.

Volg de roze loper
Om het nieuwe modeseizoen te vieren, stylede Vogue’s modeteam 82 poppen in de nieuwe herfst- en wintertrends. Alle showstoppers van de internationale catwalks komen in een dito setting aan bod: denk aan looks in hot pink – dé kleur van het nieuwe seizoen – maar ook aan lingerie als bovenkleding, jeans en comfy breisels. De inspirerende looks – voor zowel mannen als vrouwen – zijn samengesteld op basis van labels die ter plekke te koop zijn, zoals Moss Copenhagen, Smaak Amsterdam, 10DAYS en Fabienne Chapot. Elke look is voorzien van een QR-code met handige shop-info. 

Maak je eigen fashion TikTok
Ook is er in het midden van de expositie een 360 °C slow-motion camera waarmee je een video van jezelf kunt maken op de ‘hot pink’ roze loper. Perfect voor een ultieme Instagram-reel of TikTok-filmpje. Hoofdredacteur Yeliz Çiçek: ‘Als we een ding hebben geleerd de afgelopen jaren, is het dat we niet zonder live experiences kunnen. Deze expositie geeft je ultieme mode-inspiratie voor het nieuwe seizoen.’ Volg de roze loper in Westfield Mall of the Netherlands en laat je inspireren – én maak hier de ultieme content voor je socials. 

De expo is van 22 september t/m 11 oktober 2022. Westfield Mall of the Netherlands is zowel met het Haagse OV als met de auto te bereiken, nl.westfield.com

Geef een reactie