4 x Sportleggings voor nieuwe motivatie en je summerbody

0

Helemaal zin in de zomer, maar ben je (net als wij) ook te laat begonnen met het werken aan je summerbody? Niet getreurd, want niks helpt je zo goed motiveren als nieuwe sportkleren. Daarom vandaag onze vier favorieten op een rij onder de sportleggings. En waar je ze kunt kopen natuurlijk.

Door Marina Snijder

Credit: Nike.com

Credit: Nike.com

NIKE

Mijn persoonlijke favoriete sport legging is die van NIKE. Deze zit heerlijk, omdat hij gemaakt is van katoen en hij ziet er ook nog eens super stijlvol uit. Wat wil je nog meer? Deze leggings zijn verkrijgbaar via de NIKE website, of bij de NIKE outlets in Muiden of Slotervaart voor een leuk prijsje!

Credit: Facebook Fabletics

Credit: Facebook Fabletics

Fabletics

Dit merk is ontworpen door Kate Hudson en de collectie zit boordevol met hippe printjes en felle kleuren. Perfect om de komende zomer mee te shinen in de gym of in het park! En bij Fabletics kun je als je VIP lid wordt ook maandelijks geld laten afschrijven van je bankrekening, zodat je meteen de nieuwe collectie kunt shoppen. Wil je gewoon 1x bestellen dan kan dat natuurlijk ook.

Credit: Hunkemoller

Credit: Hunkemoller

HKMX by Hunkemoller

Een andere favoriete lijn is de HKMX van Hunkemoller. Zij komen ieder seizoen met nieuwe printjes en veel roze. And we all love pink! Ook de langlopende samenwerking met topmodel Doutzen Kroes en Hunkemoller doet het erg goed, en levert een paar top leggings op om je motivatie naar een hoogtepunt te krijgen.

Credit: Facebook La Rocha

Credit: Facebook La Rocha

La Rocha Sportswear

Ook al van die fijne printjes en vrolijke kleuren vind je bij La Rocha. Een Nederlands sportmode merk speciaal voor dames, die ook nog rekening houdt met het milieu. Wat wil je nog meer? Het merk is opgericht door de zusjes Chantal en Romy en de leggings kun je bestellen via hun website.

Laat ons weten wat je van de leggings vindt door een reactie achter te laten op Facebook of Instagram.

Happy workout, happy life!

Over de auteur

Marina Snijder

Ze viel een paar jaar geleden kilo's af en sindsdien weet Marina Snijder uit Amsterdam alles over hoe je het beste op gewicht blijft. Op Your Daily Life deelt ze gezonde recepten, sportoefeningen en alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl.

Geen reacties