Polette viert 10-jarig jubileum met China-collectie

0
polette1

Het brillenmerk Polette lanceert deze zomer ter ere van haar 10-jarig bestaan een nieuwe collectie en die staat helemaal in het teken van China. En dat is niet zo gek, want het brillenmerk-avontuur begon namelijk in Shanghai en 'In het hart van Polette' eert de complexiteit van het land waar zij met trots hun monturen produceren en assembleren. Met karakteristieke mythologie, architectuur en zelfs kalligrafie., zijn deze unieke ontwerpen een ode aan hun oorspong. Deze sieraadachtige bril is gemaakt van eco- en gerecycled acedaat en versierd met metalen details. 

Polette2

Uniek, duurzaam en opvallend

Voor wie Polette niet kent. Het merk is in 2011 opgericht door Pauline Cousseau en Pierre Wizman, die hun hoofdkantoor in Amsterdam gevestigd hebben. Het bedrijf heeft zich het afgelopen decennium weten te onderscheiden door haar transparante en duurzame concept. Zo zijn de brillenglazen krasbestendig, ontspiegeld en beschermd tegen het UV400. 

Ook goed om te weten: voor 2021 werkt Polette alleen nog maar met duurzame materialen. Tot die tijd maakt Polette al grote stappen door gerecycled en eco-acetaat te gebruiken in de monturen. 

De collectie vind je op www.polette.com. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

limoncello

Limoncello koekjes

Ben je net zo gek op limoncello als ik? Dan moet je zeker eens deze koekjes maken. Ik kreeg een paar weken geleden een fles ...