Partycruise The Ark nodigt sterrenchefs uit om festivalgangers in de watten te leggen

0
the ark

Vorige maand maakte The Ark haar volledige muzikale line-up bekend, maar op het cruiseschip dat vanuit Barcelona een tocht maakt over de Middelandse Zee en onderweg aanmeert in Sete, Ibiza en Palma Mallora, kun je veel meer dan alleen maar feesten. De organisatie heeft een aantal sterrenchefs uitgenodigd die op het cruiseschip zorgen voor culinaire hoogstandjes. 

Zo schotelen de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw en zijn Belgische collega Michaël Vrijmoed je hun beste signature dishes voor, zorgt de Amsterdamse Chin Chin Club voor de lekkerste Aziatische gerechtjes en kun je bij De Oesterput terecht voor kreeft, oesters en andere zeevruchten. 

kok1

Mocht je het allemaal nog net iets chiquer willen, dan kun je terecht in een van de vier a la carte restaurants: Izumi, Sabor, Giovanni's en Chops Gril. Tijdens The Ark worden de keukens van de laatste twee genoemde restaurants gedurende enkele dagen overgenomen door Nederlands en Belgisch culinair talent. 

* Let op: Tickets voor de diners dienen vooraf besteld en betaald te worden. De verkoop van de tafels gaat in juni van start via de website van The Ark. 

Lees ook:
Volledige line-up partycruise The Ark bekend

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties