Het partymerk Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitfael, creërt de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek.

Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut club ook een vette line-up voor je in petto. Een van deze dj's is Amsterdam opkomend dj-talent BELLA. Zij zal met haar beats de muziek en kapsels op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent. 

"We zijn deze zomer een nieuwe campagne gestart "Go for the unusual". Met deze campange willen we onze doelgroep stimuleren om uit hun comfort zone te stappen en het ongewone te omarmen. Daarom zijn we, samen met Tosti Creative, op het idee gekomen om voor één avond Desperados The Cut Club te openen", vertelt Wietske de Bruin, de marketing-manager van Desperados. "Tijdens deze avond willen wij de bezoekers verrassen en ervoor zorgen dat ze op een unieke manier aan het Amsterdam Dance Event kunnen beginnen." 

Win een ADE Pro Pass 

Naast een uniek kapsel maak je ook kans op een ADE Pro Pass. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot het gehele programma van ADE. Wil jij kans maken? Schrijf je dan in via deze link In de week voor ADE krijg je te horen of je toegang krijgt tot The Cut Club en of je de ADE Pro Passes hebt gewonnen. 

The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00 tot 22.00 uur op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam. Erbij zijn? Meld je dan aan via www.desperados.com/cutclub

Geef een reactie