Madame Jeanette: Hét culinaire theater van 2019

0
Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl

Zin in een culinair avondje uit mét entertainment? Studio 21 in Hilversum is omgetoverd tot een intiem restaurant met hightech decor voor Madame Jeanette. De avond draait om eten en tegelijkertijd speelt er op stage een verhaal af, waarin acteur en zanger Tommie Christiaan een van de hoofdrollen speelt. De premiere vindt plaats op zondag 6 oktober en daarna is Madame Jeanette meerdere keren per week te zien. 

Wat kun je verwachten? Dat weten wij ook nog niet zo goed, maar het persbericht belooft dat het een intense avond vol visueel spektakel wordt, waarbij bezoekers dineren middenin een bruisend verhaal. Het verhaal draait allemaal om Jeanette, die moet kiezen tussen haar muziek en de liefde. Andere hoofdrollen zijn voor Nico de Vries, bekend van Soldaat van Oranje, oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss en zangeres Denise van van Donselaar, achtergrondzangeres van oa. Guus Meeuwis en Marco Borsato. 

Volgens Richard Jonker, directeur van het cateringbedrijf dat het menu verzorgd, is dit concept nog nooit eerder vertoond in 'dinnershow-land'. "We hebben dan ook direct gekozen om de show te ontwikkelen vanuit de gedachte dat Madame Jeanette een restaurant zou zijn met entertainment, in plaats van andersom."

Madame Jeanette is vanaf vrijdag 11 oktober elk weekend te zien in Studio 21 in Hilversum. Data en tickets zijn te vinden op deze website.

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties