Maandagvondtip: Restaurant Zuid Invites Mos

0
zuid 1

Waar wij op culinair gebied nou echt blij van worden? Back 2 back diners op hoog niveau! Bij ZUID in Amsterdam Zuid is het deze maand weer tijd voor een nieuwe editie, waarbij executive chef Richard Way een van zijn collega's uitnodigd om samen te koken. Voor deze lente-editie  'Zuid Invites' duikt Richard op maandag 8 april samen met Egon van Hoofd van sterrenzaak MOS de keuken in om een zes-gangen diner te serveren. 

Egon heeft een indrukwekkende carrière achter de rug bij onder andere restaurant Aan de Poel** en Ron Blaauw. Egon houdt van sterke umami smaken en vindt inspiratie in Japan en Spanje. Maar ongeacht wat hij op het bord serveert, er zit altijd een verrassingselement in. Ruim een jaar na de opening van zijn eigen Restaurant Mos aan het IJdock ontving hij zijn eerste michelinster.

zuid

Tijdens 'ZUID Invites' koken beide chefs om en om een gang. Het beste van ZUID en het beste van Mos* in een spectaculair zes-gangen menu. Wie zei dat maandagavonden saai waren?

Datum: 8 april 2019
Locatie: Restaurant ZUID (Stadionweg 320, Amsterdam)
Tijd: 18:00 uur inloop (19:00 eerste gang)

Reserveren: restaurantzuid.amsterdam

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

mannenpanel

Waar knappen mannen op af bij een vrouw?

Wij vrouwen klagen regelmatig over mannen en hun rare gedrag. Maar mannen hebben ook zo hun ergernissen en afknappers. Deze maand zijn Frans, Gauke en Amresh extreem openhartig ...