Lockdown moe? Boek een Zeeuws weekendje weg in een Watervilla van LARGO

Met een tweede lockdown en een avondklok wordt het leven nog deprimerender en moeten we vooral kijken naar wat er nog wél kan en mag. En dat zijn staycations in eigen land. Dat kan in een hotel, maar je kunt natuurlijk ook met je gezin of lover een lekker huisje huren. Of in ons geval: een dikke villa aan het Veerse Meer in Zeeland. Samen met mijn drie beste vrienden vrienden stapte ik, toen het nog mocht, vanuit Amsterdam in de auto voor een weekendje Zeeland. 

Bij LARGO, dat onderdeel is van Roompot, heb je door heel Nederland keuze uit verschillende soorten villa's, appartementen en huisjes midden op het strand en verblijf je, zoals omschreven staat op hun website, in luxe. Na een beetje te hebben gesurfd op de website kwamen we tot de conclusie dat een Watervilla in Zeeland in deze periode van het jaar toch het beste bij onze wensen aansloot. Aangezien er natuurlijk niet zoveel te doen was kozen we voor deze plek vanwege het uitzicht, de ruimte maar ook de omgeving. Want verder dan een mooie, lange wandeling maken kom je niet echt dus dan moet het huis waar je in verblijft wel zo prettig mogelijk zijn, niet waar?

etentje 3 largo

Luxe

Ja luxe was ons op de website beloofd en daar is absoluut geen woord over gelogen. Wij hadden een Watervilla geboekt waar je met 6 personen in kunt verblijven. Vanwege de maatregelen konden we er natuurlijk maar met vier man overnachten maar dat was helemaal prima want nu hadden we de hele villa voor ons zelf. En ja, die villa is enorm en beschikt echt over alles wat je nodig hebt tijdens een lang weekendje weg. De woonkamer met grote keuken was echt prettig. Normaal gesproken beschikt een huisje over de standaard dingen die je nodig hebt. Maar bij LARGO kun je meer verwachten. Denk aan een vaatwasser, lekkere koffie en thee en écht goede keukenspullen. Dat laatste is natuurlijk heel fijn nu de restaurants dicht zijn en je genoodzaakt bent om zelf je sterrenmaaltijd op tafel te toveren. Dus wij zijn de eerste avond lekker naar het dorp gereden, al onze favoriete ingredienten ingeslagen en de avond doorgekomen met borrelen, lang tafelen en genieten van dit enorme huis. 

bedden largo

We hadden allemaal een eigen slaapkamer met heerlijke bedden en super zachte handdoeken. Het voelde eigenlijk een beetje alsof we in een hotel waren belandt. Helemaal ook door de grote regendouche en het heerlijke bad. 

foto omgeving

Omgeving 

Na een heerlijke lange nacht slaap zijn we de omgeving gaan verkennen, hebben we een lange strandwandeling gemaakt en hebben we in Middelburg bij een leuk pleintje een gluhwein en poffertjes gehaald. Omdat het toch wel erg fris was keerden we al gauw weer terug naar onze watervilla voor weer een lekker avondje eten, spelletjes en muziek. Omdat de villa's niet tegen elkaar aan staan en goed geisoleerd zijn kun je de muziek aardig hard zetten want niemand die je hoort. Prima geschikt dus ook voor een klein feestje. 

balkon

Zwemmen, varen, sauna's en massages

Door de coronamaatregelen hebben we helaas niet van de wellness voorzieningen kunnen genieten. Maar als alles weer mogelijk is kun je tijdens je verblijf, tegen betaling, ook nog eens lekker relaxeden in een jacuzzi, sauna of hammam. Daarnaast heb je bij de villa een super ruim terras waar je wakker kunt worden met een ontbijtje en kun je er in de zomer ook een bootje aanleggen. 

Ondanks dat het winter is en door de coronamaatregelen alles dicht was hebben we een ontzettend fijn verblijf gehad bij LARGO. De villa is ideaal voor gezinnen, maar ook als je er even tussenuit wilt met vier vrienden bijvoorbeeld. Sowieso is een staycation in deze tijd extra fijn en voelt het echt aan als een luxe mini-vakantie in eigen land. 

LARGO Travel biedt overigens nog veel meer luxe vakanthuizen aan. Prijzen en beschikbaarheid van je op de website

 

 

andere artikelen