Het allereerste alternatieve dancefestival uit de Achterhoek heeft haar muzikale programma bekend gemaakt en nodigt deze zomer meer dan 60 (inter)nationale muzikale verrassingen uit. 

Op de 14e editie, dat dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie plaatsvindt, kun je van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 staan onder meer David Funk, Colin Benders, Carlos Valdes & Tim HoebenDe Sluwe Vos, Michel de Hey, Mirella Kroes, Optimo, Sandrien, Titia, Tom Trago en Umwelt geprogrammeerd. Het volledige programma vind je hier

Het festivalterrein is omringd met groen en bomen en je kunt er dwalen op geheime paden, groene velden, relaxen bij knusse hoekjes en een duik nemen in het natuurzwembad. 

De voorverkoop voor Have A Nice Day Festival is inmiddels gestart en de Early Weekend- en Early Zaterdagtickets zijn inmiddels uitverkocht! Dit jaar kunnen bezoekers er zowel een Have A Nice Weekend van maken – inclusief kamperen op de festivalcamping, of één, twee of drie losse dagen het festival bezoeken. Tickets zijn te koop via www.haveanicedayfestival.nl en variëren tussen €17,00 en €80,00 excl. servicekosten.
 

Geef een reactie