Eichholtz Amsterdam opent flagship store in Amsterdams Rijksmonument

0

Interieurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. In het rijksmonument op de kop van de Amsterdamse P.C. Hooftstraat, is ‘s werelds eerste Eichholtz flagship store geopend, in samenwerking met Decor Amsterdam. De fonkelnieuwe Eichholtz Gallery Amsterdam is dan ook dé plek voor interieurstylisten en designliefhebbers om inspiratie op te doen en residentiële, commerciële en privéruimtes te transformeren tot een stijlvolle en bijzondere plek.

Tegenover het wereldberoemde Rijksmuseum, dompel je je onder in de wereld van luxe en grandeur. Verspreid over drie verdiepingen en ruim 1100 vierkante meter, ontdek je het brede assortiment high-end meubelen, verlichting en accessoires. 

Thomas Schuchard, eigenaar van Decor Amsterdam en dé drijvende kracht achter Eichholtz Amsterdam, benadrukt het unieke karakter van deze indrukwekkende interieurwinkel. “Langzaam maar zeker zijn veel iconische winkels uit het hoofdstedelijke straatbeeld verdwenen. IJkpunten die een gezicht geven aan de stad, zoals je die in Parijs, Londen en New York nog wel hebt. Eichholtz Amsterdam brengt beleving en grandeur terug in retail. Dat doen we niet alleen met een vernieuwend retailconcept, maar ook door middel van spraakmakende events. In het rijksmonument komt de wereld van Eichholtz tot leven.”

Naast de oppervlakte, zijn ook de levering en de continue wisselende collecties baanbrekend. Waar lange levertijden in de luxe interieurwereld normaal zijn, laat Eichholtz Amsterdam de branche op z’n grondvesten schudden met de uit voorraad leverbare collectie. De lijnen wisselen daarnaast meerdere malen per jaar, waardoor elk bezoek weer een nieuwe ontdekkingstocht is. 

Wahalla voor interieurprofessionals

Hoewel Eichholtz Amsterdam inmiddels een cultstatus heeft bereikt onder design- en interieur professionals, kunnen ook consumenten hun hart ophalen. De luxe interieurzaak beschikt over een moderne designstudio, waar in samenspraak met klanten complete projecten worden gerealiseerd. Schuchard: “De tijd die je thuis doorbrengt is waardevol. Dat is waar je oplaadt. Eichholtz Amsterdam brengt de nieuwste collecties van Eichholtz samen op één inspirerende locatie, een beleving voor iedereen die zich ook thuis graag onderdompelt in esthetiek en elegantie.”

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties