Cheers to the WKND: 9 t/m 11 augustus

0
cheers-to-the-wknd-foto

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Credit: Ulrich Grūn

Credit: Ulrich Grūn

Festival: Landjuweel

Vier dagen lang verdwalen in het mooiste kunstenaarsdorpje naast de havens van Amsterdam met de mooiste creatievelingen terwijl je geniet van kunst, rituelen, poëzie, workshops, tentoonstellingen en muziek. Wie wil dat nou niet? Zo kun je bij DAF Sound System lekker de hele dag en nacht raven met je blote voeten in het zand. Op zaterdagavond om 23.00 uur start de beroemde beeldenroute, deze editie geinspireerd door de insekten sekte. Deze spectaculaire lichtwandeling waaraan elke creatieveling kan deelnemen is het absolute hoogtepunt van het festival en is heel bijzonder om mee te maken. Verder draait deze 34e editie van Landjuweel, dat wat ons betreft toch wel in de top drie fijnste festivals behoort, om verwondering en kan je door het hele dorp terecht voor verschillende workshops, spirituele rituelen, theater en nog veel meer fijne verrassingen. 

 Wanneer: donderdag 8 t/m zondag 11 augustus
Meer info: Facebook-event

loveland festival

Festival: Loveland

Na een succesvolle uitverkocht editie vorig jaar is Loveland Festival deze zomer terug met een weekender. Op 10 en 11 augustus komen in het Sloterpark in Amsterdam de internationale top uit de house en techno twee dagen lang draaien. In totaal sieren onder anderen Carl CoxSolomun, Marco CarolaMaceo PlexMaya Jane Coles en Stephan Bodzin de line-up. Kaarten voor beide dagen zijn nog verkrijgbaar vanaf 36,50 euro per stuk. 

Wanneer: zaterdag 10 & zondag 11 augustus
Meer info: Facebook-event

WWW.HOFFOTO.NL - 2018-08-17 - parade amsterdam - DSC_2427

Theaterfestival De Parade

Voor wie wat meer cultuur wilt snuiven én gezellig wilt borrelen is de Parade de place to be. Na Rotterdam, Den Haag en Utrecht strijkt het theaterfestival de komende drie weekenden neer in het Martin Luther King park in Amsterdam en wij kunnen je vertellen dat het in de zomer de gezelligste en leukste plek is om te borrelen, eten en dan kan je ook nog eens naar 80 verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen kijken. De voorstellingen duren gemiddeld zo'n 30 minuten waardoor je er makkelijk twee, drie of zelfs vier op een avond mee kan pakken. Tip: boek je voorstellingen van tevoren zodat je niet in de rij hoeft te staan. 

Wanneer: vrijdag 9, zaterdag 10 & zondag 11 augustus
Meer info: Facebook-event

bollywood1

Bollywood & Indian Food Festival

Wie is er niet gek op Indiaas? Het Bollywood festival strijkt voor de tweede keer neer bij Overamstel in Amsterdam en dat betekent twee dagen lang genieten van Indian food, bollywood muziek, dj's en live entertainment. Kaarten kosten 9 euro per stuk. 

Wanneer: zaterdag 10 & zondag 11 augustus
Meer info: Facebook-event

Credit: Festifari

Credit: Festifari

Festifari Beachfestival

In Zandvoort kan je op creatieve safari, een ontdekkingsreis in een regenwoud vol tropische sounds, vreugdevuren, poolparty's en liveacts. Zo hosten onze vrienden van Onder Ons een eigen stage en ja, alleen dat al is de moeite waard om zaterdag in de trein te stappen voor dit veel te fijne, vrolijke feestje! 

Wanneer: zaterdag 10 augustus
Meer info: Facebook-event

bret am

Sisiphos Wintergarten Takeover in Amsterdam

Sisyphos uit Berlijn komt speciaal over naar Amsterdam, waar ze in Bret op de zondagmiddag een onvergetelijk feestje gaan neerzetten. De line-up blijft geheim, zoals we van Sisyphos gewend zijn. Wil je niet missen deze! En weet je wat nou zo fijn is? Er zijn nog een paar kaartjes over!

Wanneer: zondag 11 augustus
Meer info: Facebook-event

Fresku en Benjamin Fro 

Wij zijn al jaren fan van Fresku en hoe leuk is het dat hij zondag, samen met Benjamin Fro, optreedt in het Vondelpark. Vanaf 15.00 uur en helemaal gratis en voor niets. 

Wanneer: zondag 11 augustus
Meer info: Facebook-event

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties