Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 8 maart

volkshotel 1

Vijf x plekken voor een onvergetelijke staycation in Amsterdam

Heb je zin om een weekendje weg te gaan in eigen land? Of zelfs in je eigen stad? Your Daily Life zocht uit waar in Amsterdam je gegarandeerd een vakantiegevoel hebt. Check hier onze vijf tips

mosselen 1

Vrijmibo: 5 x de leukste hotspots in het Westerpark

Op zoek naar een fijne borrelplek om je weekend in te luiden? Het Westerpark in Amsterdam is in de winter net zo gezellig als in de zomer en het stikt er van de leuke zaakjes, zoals een wijnbar en een restaurant met de beste Gin & Tonics van de stad. Lees meer...

marktkantine

Feestje: Benny Rodrigues, De Sluwe Vos en Makossa @ de Marktkantine

Zoals de Marktkantine zelf al zegt: 'hier hoeven we we geen woorden aan vuil te maken'. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Knallend het weekend ingaan? Je weet nu waar je moet zijn. Kaarten (15 euro) zijn online en aan de deur verkrijgbaar. 

Zaterdag 9 maart

heartbreak

Heartbreak Hotel @ Tropenmuseum

Ongeloof, verdriet, verslagenheid, woede, wraak en weer opkrabbelen.. Ken jij het gevoel van een gebroken hart? Worstel je met de liefde en relaties? In het tijdelijke Heartbreak Hotel kan je zaterdag en zondag tussen 10.00 en 11.00 uur rouwen, praten, huilen en lachen tijdens bewustmakende sessies, inspirerende workshops en troostrijke lezingen. 

marktkantine

Feestje: Pleinvrees @ de Marktkantine

Pleinvrees bestaat maar liefst 8 jaar en dat wordt gevierd met een knaller van een verjaardagsfuif in de Marktkantine met o.a. Oliver Koletzki, Miss Melera b2b Olivier Weiter en Joris Delacroix.  De organisatie meldt dat zwemspullen niet perse nodig zijn, maar dat ze wel mee mogen. Spannend!
Isaac Stern – DJ

Zondag 10 maart

Credit: Pesca
Credit: Pesca

Boozy Brunch: Gamba's en oesters @ Pesca

Bij visrestaurant Pesca in Amsterdamkun je de hele middag terecht voor oesters en gamba's voor 1 euro per stuk. Bestel er een lekkere fles cava (9 euro) bij en je zondagmiddag kan niet meer stuk. Wel even reserveren via deze link

klimaatmars

Klimaatmars @ Amsterdam

Loop mee met de klimaatmars om een veilige toekomst voor jezelf en onze kinderen te garanderen. Schrijf je beste leuzen op een bord, trommel al je vrienden op en demonstreet mee. Het klimaat wacht namelijk niet!

Geef een reactie