Cheers to the WKND: 7 t/m 9 juni

0

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 7 juni

bacchus wijnfestival 1

Vrijmibo: Bacchus Wijnfestival

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos is de place to be voor je vrijdagmiddagborrel. Tijdens de zesde editie staan 300 verschillende wijnen van biologische kleine wijnboeren tot statige Chateau's uit de Bordeau in de hoofdrol, Amsterdamse wijnwinkels en wijnmakers prestenteren wijnen uit alle windstreken. Van klassiek Frankrijk tot heftige wijnen uit de nieuwe wereld. Fijn: alle wijnen worden per fles én per glas verkocht en een glas wijn drink je al vanaf 3 euro. Kan je deze dag niet? Geen zorgen, het festival duurt t/m maandag. 

gin festival

Gin Festival Utrecht

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni zal gevangenis Wolvenplein weer omgetoverd worden tot de Gin-tempel van Utrecht. Deze dagen kun je 100 geweldige merken uit binnen- en buitenland proeven. Dat proeven is trouwens bij de entree inbegrepen. Daarnaast kunnen er masterclasses worden gevolgd en geniet je natuurlijk volop van heel veel heerlijke ijskoude Gin-Tonics. 

Zaterdag 8 juni

Rollerdisco in Paradiso Amsterdam

Paradiso goes Rollerdisco! Voor een avond wordt de grote zaal omgetoverd tot een funky skatebaan. De workshop staat onder leiding van Skate Dance en dj's Rob Manga & Andy Jonathans. Geen eigen skates? Huur ze via deze link

pleinvrees

Festival: Pleinvrees Festival

Ga mee op boevenpad naar de zonnige kant van het IJ voor een dag vol onverwachte avonturen met nieuwe vrienden en oude bekenden. Niet alleen op de dansvloer, maar ook op het podium, want zoals altijd heeft Pleinvrees in Amsterdam weer een knallende line-up. Wil je niet missen!

Credit: Roef

Credit: Roef

Festival: Rooftop Festival Amsterdam

Tijdens het jaarlijkse Rooftopfestival ontdek je vrijdag t/m zondag de 14 mooiste daken van Amsterdam en kom je op de meest leuke feestjes. Wat je kunt verwachten? Livemuziek, silent disco, kunst, jeu de boules, spoken word, bizarre perfomances tot een karaoke pop-up op de 21e verdieping. Check het programma hier!

Zondag 9 juni

Credit: Pesca

Credit: Pesca

Brunch: Pesca's Weekend Show: The Fruit De Mer Edition

Gek op Fruit de Mer? Komt dat even goed uit, want ons lievelingsrestaurant op de Rozengracht in Amsterdam staat het hele weekend in het teken van zeevruchten. En weet je wat het leuke is? Je betaalt slechts 15 euro p.p. voor een grote portie en daarbij krijg je ook nog eens een salade en olijvenbrood. Mocht je daar niet genoeg aan hebben dan zijn er ook oesters voor 1 euro per stuk. Klinkt als de perfecte lunch, niet waar?

zeezout festival1

Festival: De Zon Festival

De hele dag dansen op lekkere house, disco, hiphop, zomerhitjes en tropische live-acts? Het is weer tijd voor een van de gezelligste festivals van het jaar. Dit jaar jammer genoeg niet op Blijburg maar aan de net zo tropische overs van de NDSM-werf in Amsterdam. 
 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties