Cheers to the WKND: 31 mei t/m 2 juni

0
cheers to the wknd foto

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 31 mei

Credit: Taste of Amsterdam

Credit: Taste of Amsterdam

Vrijmibo: Taste of Amsterdam

Het weekend inluiden doe je natuurlijk bij Taste of Amsterdam, het grootste restaurantfestival van de zomer dat tot en met maandag duurt en waar de beste restaurants in het Amstelpark neerstrijken. Verwacht: heel veel eten! 90+ signature dishes, tastings, workshops, masterclasses en muziek. Kaartjes voor dit heerlijke culinaire festijn kosten 12,50 euro per stuk en zijn hier verkrijgbaar. 

la reve

Feetje: La Rêve @ De Marktkantine

Op 31 mei sluit De Marktkantine het clubseizoen af met La Rêve en een fantastische line-up. Wat dacht je van een live optreden van Booka Shade? Bekend van hits als In White Rooms en Body Language zorgt het veteranen duo iedere keer weer dat hun muziek uit het geluidssysteem knalt. Met Arno achter de drums en Walter druk in de weer met de synthesizers wordt onze favoriete club sowieso in vuur en vlam gezet! La Rêve residents Mees Salomé en Cliff de Zoete zullen Booka Shade bijstaan tijdens deze speciale seizoensafsluiter!

Zaterdag 1 juni

openair

Festival: Amsterdam Open Air

Na acht uitverkochte edities is Amsterdam Open Air niet meer weg te denken uit het festivallanschap en terecht. Het festival pakt elk jaar grootster uit en heeft in elk muziekgenre genoeg te bieden. Of je nu houdt van latinhouse, techno, house of afrofunk; je vindt het er allemaal.  Diehard partygangers hebben dit jaar geluk want na afloop van het festival kun je nog de hele nacht nonstop doorfeesten op de camping. Oh en zondag begint het feest gewoon weer opnieuw. 

Credit: Festifest

Credit: Festifest

Festival: Festifest

Wie geen zin heeft in verdwalen, massa's mensen en lange rijen is er Festifest bij Noorderlicht in Amsterdam. Want ondanks dat er geen mega grote namen op de line-up staan, heeft het wel alle ingrediënten voor een goed feest. Zoals een gevarieerd muziekprogramma met bekende en onbekende dj's uit binnen- en buitenland, lekker eten en uitzicht over het prachtijge tropische IJ. Wij zijn gek op intieme feestjes en weet je wat het leuke is? De sfeer is vaak veel beter en je maakt er gegarandeerd nieuwe vrienden.

Credit: RYPP Wijnfestival

Credit: RYPP Wijnfestival

Foodfestival: RYPP Wijnfestival 2019

Van vrijdag t/m zondag kun je in Rotterdam rondom het Drijvend Paviljoen aan de kade genieten van verrukkelijke wijnen, bijzondere wijn-spijscombi's door de beste chefs van Rotterdam, live-acts en dj's. En met dit mooie weer is er toch niks fijners dan met je vrienden wijn drinken aan het water? Kaartjes kosten 10 euro en scoor je hier

marktkantine

Feestje: Amsterdam Open Air by Night @ De Marktkantine

Dé after van dit weekend vindt plaats in De Marktkantine met achter de draaitafels: Reinier Zonneveld, VNTM Live en Mitch de Klein. Mocht De Marktkantine niet op jouw route liggen dan kan je ook nog terecht bij Shelter, Paradiso en Air Amsterdam, waar andere afters van Amsterdam Open Air plaatsvinden. 

Zondag 2 juni

Credit: Pesca

Credit: Pesca

Brunch: Pesca's Weekend Show: The Fruit De Mer Edition

Gek op Fruit de Mer? Komt dat even goed uit, want ons lievelingsrestaurant op de Rozengracht in Amsterdam staat het hele weekend in het teken van zeevruchten. En weet je wat het leuke is? Je betaalt slechts 15 euro p.p. voor een grote portie en daarbij krijg je ook nog eens een salade en olijvenbrood. Mocht je daar niet genoeg aan hebben dan zijn er ook oesters voor 1 euro per stuk. Klinkt als de perfecte lunch, niet waar?

woodstock

Feestje: Dixon & Amê – All Day Long

Waar wil je zijn als het in Nederland 24 graden is en de zon volop schijnt? Op Bloemendaal. Bij Woodstock. Helaas is dit heerlijke strandfeestje helemaal uitverkocht maar wie weet scoor je nog je last minute nog een kaartje via TicketSwap. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties