Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

ruigoord

Dineren: Restaurant Ruigood by Kes & Friends 

Vegetarische Italiaanse gerechten, natuurwijnen van VLECK en dat allemaal in het prachtige kunstenaarsdorpje Ruigoord! Daar is deze zomer een pop-uprestaurant geopend door cateringbedrijf KES en friends. Voor slechts 35 euro p.p. eet je er een viergangenmenu en eet je op een van de leukste plekjes in Amsterdam.

Wanneer: Vrijdag, zaterdag en zondag
Reserveren: Facebook-event

Feestje: Tsepo – Radio Radio 

All night Long! 

Wanneer: Vrijdag van 20.00 – 03.00
Meer info: Facebook-event

Credit: Healing Garden
Credit: Healing Garden

Festival: Healing Garden

Het Erkemederstrand in Zeewolde wordt ook dit jaar omgetoverd tot een helende tuin vol inspirerende workshops, fijne muziek, lezingen, foodtrucks, dj's, kampvuur, hottubs en dat allemaal midden in de natuur. Haal je tentje van zolder en maak je op voor een weekend ultiem genieten. 

Wanneer: vrijdag, zaterdag en zondag
Meer info: Facebook-event

Bron: Dennis Bouman/Milkshake
Bron: Dennis Bouman/Milkshake

Festival: Milkshake Festival

Het is weer tijd voor het vrolijkste, kleurrijkste en meest open minded festival van het jaar: Milkshake in het Westerpark in Amsterdam. De gedachte 'niets moet, alles mag' staat voorop tijdens het festival en dat betekent dat er geen plaats is voor hokjes en je de meest prachtige, liefdevolle mensen zult ontmoeten. Milkshake is lekker over de top en qua muziek is er echt voor ieder wat wils. 

Wanneer: zaterdag en zondag
Meer info: Facebook-event

Credit: Syndicaat
Credit: Syndicaat

Festival: Syndicaat en de Verborgen Oase

Na de vorige dik uitverkochte editie in Ruigoord strijkt het Syndicaat deze zomer neer bij Haas & Popi, het  nieuwe pop-up restaurant met terras van Blijburg. Op het strand dus! Voor wie het Syndicaat nog niet kent: dit is een initatief van een groep Amsterdammers die op creatieve wijze een nieuwe stempel op het Amsterdamse nachtleven willen drukken. En met succes want inmiddels zijn ze al een paar edities verder en zijn de feestjes binnen no-time uitverkocht. Wat je kunt verwachten? De mooiste Aziatische outfits (ga verkleed!), een lekkere line-up en alleen maar leuke mensen. 

Wanneer: zaterdag
Meer info: Facebook-event

Festival: Kwaku Summer Festival 

Het 'Kwakoe Zomerfestival' is het grootste multiculturele festival in Nederland. Vier weekenden lang kan je in het Nelson Mandela Park in Amsterdam terecht voor livemuziek, films, sport, dansen en heel veel lekker eten. 

Wanneer: zaterdag en zondag
Meer info: Facebook-event

c amsterdam

Dineren: Foodini Food Fest bij C Amsterdam

Foodini, een van de jongste online magazines over eten en drinken, bestaat 1 jaar en dat vieren zij met een wel heel leuk etentje. Voor een dag nemen ze Celsius Sunday van C Amsterdam over en organiseren ze daar een 5-gangen lunchmenu, bereidt door vijf verschillende restaurants in Amsterdam. Voor vijf tientjes kan je aanschuiven!

Wanneer: zondag
Meer info: Facebook-event

Geef een reactie