Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Credit: Facebook
Credit: Facebook

Alcoholvrij vrijmibo'en

Dat doe je natuurlijk bij Pop-up Bar 0.020, die vanaf begin deze maanden de deuren heeft geopend in hartje Amsterdam. Op het menu: alcholvrije bieren, wijnen en cocktails en elke avond heeft een ander thema. Check de Facebook-pagina voor wat er wanneer te doen is. 

Wanneer: vrijdag t/m zondag
Meer info: Facebook

marktkantine

Kerri Chandler, Detroit Swinlde @ De Marktkantine

House gecombineerd met soul was het helemaal in de jaren 90 en tegenwoordig horen we het steeds weer vaker. Het weekend inluiden met de Amerikaanse House-veteraan Kerri Chandler is dan ook zeker geen straf. 

Wanneer: vrijdag
Meer info: Facebook

skalar1

SKALAR – Live Show

Een spectaculaire, meditatieve licht- en geluidsshow van een Duitse kunstenaar die ondersteund wordt door een Duitse techno-producer. In Berlijn was het al een hit en in Amsterdam zijn ook bijna alle live-shows in de Gashouder uitverkocht. Voor dit weekend zijn er nog een paar kaarten en wij garanderen je dat je van een bezoekje geen spijt krijgt. Check onze insta maar even om je te overtuigen. 

Wanneer: zaterdag
Meer info: Facebook

Bolobooze: de leukste kroegentocht in Bos en Lommer

Wij zijn gek op kroegentochten. En dan het liefst in van die echte bruine Amsterdamse cafes, zoals in Bos en Lommer. In deze zes uur durende kroegentocht ga je langs vijf verschillende plekken, bestel je wat je zelf wilt, klets je bij met je leukste vrienden of ontmoet je andere gezellige Amsterdammers. Aanrader!

Wanneer: zaterdag
Meer info: Facebook

oesters

Zilte Zondag @ Razmataz

Wat is er nou beter dan je zondagmiddag besteden aan oesters slurpen en champage drinken? Bijkomend voordeel: de oesters kosten dan maar 1 euro per stuk!

Wanneer: zondag
Meer info: Facebook

Geef een reactie