Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 22 maart

amsterdam wine festival

Borrelen: Amsterdam Wine Festival

De Westergasfabriek in Amsterdam wordt het hele weekend omgetoverd tot een wijnwalhalla, waarbij wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Argentinie centraal staan. Naast proeven kun je ook meedoen met een wedstrijd druivenstampen, de grote wijnquiz en kun je je opgeven voor verschillende workshops. Tip: drink tussendoor een glaasje water zodat je niet ladderzat naar huis gaat. 😉

mosselen 1

Vrijmibo: 5 x de leukste hotspots in het Westerpark

Op zoek naar een fijne borrelplek om je weekend in te luiden? Het Westerpark in Amsterdam is in de winter net zo gezellig als in de zomer en het stikt er van de leuke zaakjes, zoals een wijnbar en een restaurant met de beste Gin & Tonics van de stad. Lees meer...

Credit: Bart Heemskerk
Credit: Bart Heemskerk

Concert: Holland Zingt Hazes @ Ziggo Dome 

Hij mag dan al een aantal jaren niet meer leven; de populairiteit van Andre Hazes blijft groot. En dus zijn er ook dit jaar weer een aantal Holland Zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome waarbij geproost wordt op Hazes' zijn muziek en leven. Wat je kan verwachten? Een groot feest met alle grote Hazes hits. Kaarten voor het concert op vrijdag 22 of zaterdag 23 maart zijn hier verkrijgbaar. 

spaghetteria

Diner: Truffelweekend @ Spaghetteria

Ook zo verslaafd aan truffel? Spaghetteria in Amsterdam staat dit weekend in het teken van truffel en dat betekent dat de befaamde truffel ravioli weer drie dagen lang geserveerd wordt. Reserveer snel een plekje bij een van de vestigingen, want de reserveringen gaan hard!

marktkantine

Feestje: Tale of Us @ de Marktkantine

Duo Carmine en Matteo, beter bekend als Tale of Us, uit Berlijn komen de hele avond de Marktkantine op zijn kop zetten. Hoeven we niet veel over te zeggen, alleen dat je hierbij wilt zijn! Kaarten zijn wel uitverkocht, maar aan de deur worden er nog een aantal verkocht.  Wees er vroeg bij dus. 

Zaterdag 23 maart

audio obscura

Feestje: Benny Rodrigues & Tom Trago @ temp.

Nog niet in de nieuwe club temp. geweest? Dan wordt deze zaterdag, waarbij Benny Rodrigues en Tom Trago de hele nacht achter de tafels staan, de perfecte eerste keer. 

Zondag 24 maart

wijn 3

Borrelen: WijnSpijs Wandeling Amsterdam Watergraafsmeer

Een leukere manier om je eigen stad te leren kennen is er haast niet! Tijdens de WijnSpijs-wandeling, die meerdere keren per maand worden georganiseerd, leer verschillende stadsdelen op culinair gebied kennen. Je gaat langs zes verschillende restaurants die jou een verrassende wijn en spijs combinatie laten proeven. Ideale afsluiter van je weekend.

mama makan 1

Brunch: Bali Brunch @ Mama Makan Amsterdam

Het weekend afsluiten met een uitgebreide brunch? Bij Mama Makan in Amsterdam Oost eet je de lekkerste Indische gerechten en schenken ze heerlijke cocktails. Trommel je favoriete mensen op en neem ze mee voor een sunday boozy brunch bij deze fijne plek.  

Geef een reactie