Cheers to the WKND: 16 t/m 18 augustus

0

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

WWW.HOFFOTO.NL - 2018-08-17 - parade amsterdam - DSC_2427

Theaterfestival De Parade

Voor wie wat meer cultuur wilt snuiven én gezellig wilt borrelen is de Parade de place to be. Na Rotterdam, Den Haag en Utrecht strijkt het theaterfestival de komende drie weekenden neer in het Martin Luther King park in Amsterdam en wij kunnen je vertellen dat het in de zomer de gezelligste en leukste plek is om te borrelen, eten en dan kan je ook nog eens naar 80 verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen kijken. De voorstellingen duren gemiddeld zo'n 30 minuten waardoor je er makkelijk twee, drie of zelfs vier op een avond mee kan pakken. Tip: boek je voorstellingen van tevoren zodat je niet in de rij hoeft te staan. 

Wanneer: vrijdag 16, zaterdag 17 & zondag 18 augustus
Meer info: Facebook-event

Credit: Pluk de Nacht

Credit: Pluk de Nacht

Open Air Film Festival: PLUK de NACHT

Op zoek naar een romantische date? Bij het Stenen Hoofd in Amsterdam West kun je het hele weekend films kijken in de open lucht. De films starten rond 21.00 uur en daarvoor en daarna kan je er terecht voor drankjes, muziek en dansjes. 

Wanneer: vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus
Meer info: Facebook-event

strafwerk

Strafwerk Festival

Wie regelmatig naat Strafwerk-feestjes gaat weet dat de line-up nooit teleurstelt. Ook dit jaar heeft de organisatie het weer voor elkaar weten te krijgen om heerlijk programma met internationale en nationale dj's neer te zetten. Kaarten voor dit fijne feestje zijn nog verkrijgbaar. 

Wanneer: zaterdag 17 augustus
Meer info: Facebook-event

Credit: Prinsengrachtconcert

Credit: Prinsengrachtconcert

Prinsengrachtconcert

De Prinsengracht in Amsterdam wordt voor één dag omgetoverd tot de grootste openluchtconcertzaal van Nederland! Je kan het op tv kijken maar leuker is om een bootje te huren en vanaf het water mee te genieten van dit klassieke feestje. 

Wanneer: zaterdag 17 augustus
Meer info: Facebook-event

Seth Troxler x Gerd Janson @ Bloemendaal

Uiteraard is dit strandfeestje met deze helden allang uitverkocht, maar wie weet maak je nog een kans via Ticketswap. 

Wanneer: zondag 18 augustus
Meer info: Facebook-event

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties