Cheers to the WKND: 15 t/m 17 maart

0

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 15 maart

Credit: Bulls and Dogs

Credit: Bulls and Dogs

Vrijmibo: Amsterdam Cocktail Week

Tijdens de derde editie van de Amsterdam Cocktail Week kun je bij 45 verschillende cocktailbars de lekkerste cocktails proeven. Speciaal voor dit event hebben alle barrren een speciale ACW cocktail en een non-alcoholische cocktail voor slechts 8 en 5 euro. Perfect voor de vrijmibo, niet waar? Download via de website de app en maak je eigen cocktail route door de stad. 

ink hotel

Vijf x plekken voor een onvergetelijke staycation in Amsterdam

Heb je zin om een weekendje weg te gaan in eigen land? Of zelfs in je eigen stad? Your Daily Life zocht uit waar in Amsterdam je gegarandeerd een vakantiegevoel hebt. Check hier onze vijf tips

Zaterdag 16 maart

Scheepvaartmuseum

Concert: Ligconcert Canto Ostinato @ Scheepvaart Museum

Neem je matje mee en kom liggend luisteren naar pianomuziek onder het prachtige verlichtte glazen dak van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Deze avond speelt Jeroen van Veen eerst zijn solo-concert met muziek van componist Ludovico Einaudi bekend van o.a. de filmmuziek onder 'Intouchables". Aansluitend is het tweede concert samen met Sandra van Veen met de befaamde Canto Ostinato. Dineren kan voorafgaand aan het concert. Kaarten kopen en reserveren voor het driegangendiner doe je hier

sterren

Sterrenkijken @ Artis Amsterdam

Kom tijdens de landelijke sterrenkijkdagen naar het Planetarium in ARTIS. Je kunt er sterrenklokken maken, je eigen planeet ontwerpen of je kennis vergroten bij de stand up astronomy-presentaties. In de koepel van het Planetarium reis je vanaf de aarde naar de grenzen van het heelal en buiten kijk je met een telescoop naar de sterrenhemel. Entree = gratis!

Credit: Wild as the Moon

Credit: Wild as the Moon

Feestje: Wild as the Moon @ De Marktkantine

Yes, het is weer tijd voor een van onze favoriete feestjes in de Markktantine. Zoals altijd begint Wild as the Moon, een samenwerking met The Gardens of Babylon, met een cermonie om alle aanwezigen in dezelfde mindset te krijgen. Mocht je dit iets te zweverig vinden, kom dan gewoon een uurtje later wanneer het feest is losgebarsten en je met Damian Lazarus, Rico Loop en The Soul Brothers een dromerige nacht tegemoet gaat. 

Zondag 17 maart

thuishaven

Festival: Thuishaven met Michel de Hey & Friends, Monika Kruse, Bart Skils 

Wat is er fijner dan het weekend afsluiten met een heerlijk dagfestivalletje? Het kan van 13.00 tot 23.00 uur bij Thuishaven. Nu nog in de circustent, maar over een paar weken weer lekker buiten in het zand!

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties