YES! Het is weer zover. Woensdag 16 oktober t/m zondag 20 oktober wordt Amsterdam omgetoverd tot hét uitgaansparadijs van het jaar met de meest fantastische DJ's en feestjes door de hele stad. Wij kunnen ons voorstellen dat je de bomen door het bos niet meer ziet met zo'n, pak hem beet, 500 evenementen. Daarom hebben wij een aantal van onze favorieten voor jullie op een rijtje gezet. 

Woendag 16 oktober

Awakenings x Charlotte de Witte presents KNTXT

Wanneer: woensdag 16 oktober
Tijd: 22.00 – 8.00 uur
Locatie:  Gashouder
Line up: O.a. Charlotte de Witte en Chris Liebing
Leuk om te weten: Charlotte de Witte mag zichzelf resident dj noemen op BBC Radio 1, ze draaide afgelopen zomer op Glastonbury, ze heeft haar eigen label en ze is ook dit jaar weer te horen en te zien op Awakenings.  Dikke combi en een perfecte start van je ADE.
Meer info: Facebook-event

Pan-Pot presents Second State x de Marktkantine

Wanneer: woensdag 16 oktober
​Tijd: 23.00 – 07.00 uur
Locatie: de Marktkantine
Line up: Pan-Pot 
Leuk om te weten: Second State keert voor de vierde keer terug naar onze favo club in Amsterdam en heeft Pan-Pot uitgenodigd om samen met zijn vrienden een hete nacht neer te zetten. 
Meer info: Facebook-event 

Donderdag 17 oktober

Audio Obscura x Spectrum at Muziekgebouw het IJ

Wanneer: donderdag 17 oktober
Tijdstip: 22.00 – 6.00 uur
Locatie: Muziekgebouw aan het IJ
Line up: Joris Voorn b2b special guest 
Leuk om te weten: Audio Obscura staat bekend onder meer bekend om de unieke locaties waar ze hun evenementen organiseren en één van die locaties is zoals elk jaar het Muziekgebouw aan het IJ waar deze avond Joris Voorn b2b met een mystery guest draait. Wie dat is, blijf nog even geheim. Verder kan je bij andere stages terecht voor onder anderen Karotte, Anja Schneider en Hot Since 82. 
Meer info: Facebook-event 

DGTL – Ben Klock b2b Marcel Dettman, Jeff Mills and more

Wanneer: donderdag 17 oktober
Tijd: 23.00 – 7.00 uur
Locatie: NDSM Loods
Line up: O.a. Ben Klock b2b Marcel Dettman en Jeff Mills 
Leuk om te weten: DGTL staat bekend om de steengoede line-up, kunstinstallaties en het festival is van plan om in 2020 het eerste circulaire en klimaatneutrale festival ter wereld te worden. Een extra reden om te gaan, want bovenstaande namen op de line-up hebben volgens ons geen uitleg nodig. 
Meer info: Facebook-event

The Altitude Agency ADE Artist Showcase 

Wanneer: donderdag 17 oktober
Tijd: 20.00 – 04.00 uur
Locatie: Meneer Nieges
Line up: Anastascia, Bloem, Diass, Jenia Tarsol, Joep Mencke 
Leuk om te weten:  Wie graag naar de feestjes van The Gardens of Babylon gaat vindt dit feestje vast en zeker te gek. Veel artiesten uit de stal van The Alitude Agency draaien daar regelmatig en als je hiervan houdt dan weet je dat je qua muziek dus helemaal goed zit.
Meer info: Facebook-event

Vrijdag 18 oktober & zaterdag 19 oktober

Into the Woods ADE Festival 2019

Wanneer: vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 
Locatie: NDSM-werf
Line up: O.a. Detroit Swindle, Titia, David Funk, Tom Trago, Tsepo
Leuk om te weten: Elk jaar is het Into the Woods festival in Amersfoort binnen een paar minuten uitverkocht. En ook voor de ADE-editie, dit elk jaar op de NDSM-werf plaatsvindt, zijn geen kaarten meer. Hopelijk heb je een beetje mazzel en scoor je nog een kaartje op Ticketswap want Into the Woods is altijd een grote belevenis vol leuke mensen, mooie kunstobjecten en super vette lichtinstallaties. 
Meer info: Facebook-event

Vrijdag 18 oktober

Festifest invites: Wilde Renate 

Wanneer: vrijdag 18 oktober
Tijd: 22.00 – 06.00
Locatie: Noorderlicht Café
Line up: O.a. PEAK & SWIFT, Johannes Albert & SHMLSS
Leuk om te weten:   Festifest en Noorderlicht zijn een gouden combinatie en dan nodigen ze ook nog een de dj's van de Berlijnse club Wilde Renate uit. Voor iedereen die wil knallen in een intiemse sfeer: GO!
Meer info: Facebook-event

Zaterdag 19 oktober

Komm Schon Alter – ADE Spezial 2019

Wanneer: zaterdag 19 oktober
Tijd: 23.00 – 07.00 uur
Locatie: Het Sieraad
Line up: O.a. Olivier Weiter, Miss Melera, Paji live, Budakid
Leuk om te weten: Onze trouwe lezer weet dat Komm Schon Alter tot één van onze favoriete feestjes behoort. Sinds twee jaar organiseren ze ook een super gezellig festival in de zomer en met ADE mag dit 21+ feestje natuurlijk ook niet ontbreken.  Fijn aan Komm Schon Alter is dat het publiek wat ouder is en wanneer je er geregeld komt je alleen maar bekende koppen tegenkomt. Bij dit feestje is de sfeer altijd gezellig én je ontmoet er ontzettend veel nieuwe feestvrienden. 
Meer info: Facebook-event 

Zondag 20 oktober

Techno ist kein Glitzer

Wanneer: zondag 20 oktober
Tijd: 19.00 – 07.00 uur
Locatie: Pollux Pacific
Line up: O.a. Britta Arnold en Achilles Mos 
Leuk om te weten: ADE sluit je wat ons betreft af met Techno ist kein Glitzer, een intiem feestje met fijne ravers op een schip. De avond begint om 19.00 uur met een diner en eindigt om 7.00 uur op de dansvloer. 
Meer info: Facebook-event 

ADE Showcase: The Seekers of Light

Wanneer: zondag 20 oktober
Tijd: 12.00 – 00.15 uur 
Locatie:  Westerunie
Line up: O.a. Jan Blomqvist, Stavroz, Maga, Chaim b2b Jenia Tarsol 
Leuk om te weten: Een groot, magisch, dromerig festival met dansers, optredens, meditaties en alleen maar lieve, prachtig geklede feestgangers. Feestjes van The Gardens of Babylon zijn altijd fijn én goed. Ook altijd dik uitverkocht, dus sla je slag via Ticketswap. 
Meer info: Facebook-event

Geef een reactie