Winnen: je eigen epic clubfeestje tijdens Amsterdam Dance Event

0
desperados

Droom je al jaren van je eigen clubfeestje? En dat ook nog eens tijdens Amsterdam Dance Event (ADE)? Dan hebben wij of nou ja, Desperados, goed nieuws voor je! Het Tequila Flavoured bier merk geeft bezoekers van ADE namelijk de unieke mogelijkheid om een eigen feest onder de vlag van het wereldwijd toonaangevende platform voor elektronische muziekcultuur en innovatie te geven. 

De komende weken kan je op social media ideeën en via deze website delen hoe jij vindt dat de muziek- en feestbeleving tijdens ADE nog beter ervaren kan worden. Het beste idee wordt tijdens een officieel ADE-feest geproduceerd op woensdag 16 oktober, de openingsavond van het dance-event. 

Het idee hoef je uiteraard niet zelf uit te voeren. Dat doet Desperados voor je. Daarnaast heeft Desperados nog veel meer leuke verrassingen in de aanloop naar ADE, maar daarover vertellen we je later meer. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties