Met ruim 5.000 rokers tegelijkertijd stoppen. Op maandag 2 september op festivallocatie ArenaPark in Amsterdam organiseert Stichting Ik Stop Ermee ‘Heel Holland Stopt’. Na één cursus van 4 uur nooit meer zin in een sigaret; zonder hulpmiddelen, trucjes of enge plaatjes. Dat is de belofte. Niet gestopt, geld terug.

Hoogste stoppercentage

De cursus die Stichting Ik Stop Ermee sinds tien jaar aanbiedt zou het hoogste stoppercentage van Nederland hebben. Van alle eerdere deelnemers aan de cursus is 68% na drie maanden nog steeds gestopt. Een goede reden voor Hugo Hairwassers, oprichter van de stichting, om zijn grootste curcus ooit te gaan geven. 

Tijdens het evenement zijn ruim 5.000 stoelen beschikbaar voor rokers die voor eens en voor altijd van hun verslaving af willen. De cursus is interessant, grappig en zelfs gezellig; er zijn drie collectieve rookpauzes (vergeet je sigaretten niet), en een grote barbecue bij lekker weer.

Niet gestopt, geld terug

Tickets voor het stopfestival kosten 50 euro. Dat is de helft van wat de reguliere cursus kost. In de meeste gevallen vergoedt de basisverzekering dit, anders is het zo terugverdiend in de besparing die stoppen oplevert. De organisatie is er zó zeker van dat je nooit meer rookt na deze cursus, dat deelnemers een niet-gestopt-geld-terug-garantie krijgen – ongeacht de reden waarom zij weer zijn gaan roken.

Hoe werkt het?

Er wordt niet gesproken over waarom je zou moeten stoppen met roken. Dat weten we nou wel. Lees je pakje maar. In de cursus wordt de kennis van de tabaksindustrie tegen de tabaksindustrie gebruikt. Hoe werkt roken nou echt? Wat doet een sigaret met je brein? Deelnemers stoppen aan de hand van 2 stappen met 7 eenvoudige instructies. Na afloop ontvangt iedereen de hele cursus per mail en krijgen ze een nood-telefoonnummer voor eventuele nazorg.`

Doe jij mee? Aanmelden kan via www.heelhollandstopt.nl.

Geef een reactie