Weekendtip: Bartje BoemBoe BBQ

0
bartje boemboe

Na een super geslaagd XXL aanschuifdiner begin dit jaar, hebben Bartje Boemboe en House of Watt opnieuw de handen ineen geslagen. House of Watt-eigenaar Thomas Reekers stelt zijn restaurant en terras ter beschikking en Jojo Keller en Bart Eijken, die bekend staan om hun verrukkelijke authentieke Indonesische gerechten, verzorgen namens Bartje Boemboe de gerechten voor op de BARBECUE!

Dat is inderdaad iets anders dan dat je van Bartje Boemboe bent gewend, want normaal gesproken maken deze twee kookliefhebbers met Indonesische roots vanuit hun winkel verse boemboe's of organiseren ze intieme diners waarbij je verschillende gerechten uit de Indonesische keuken proeft. Dit keer organiseren ze een barbecue met heerlijke sateetjes. 

house of watt

Mocht je niet zo van de Indonesische keuken houden, dan kun je alsnog gezellig aanschuiven. House of Watt zorgt namelijk ook voor genoeg hamburgers, bitterballen en andere lekkere happen. Komen dus: zondag 24 juni vanaf 15.00 uur. 

Volledige programma
15:00 – 17.00 livemuziek en borrel
17.00 – 21.00 Barbecue

Adres: James Wattstraat 73, Amsterdam

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

other stories 1

& OTHER STORIES LANCEERT STATIONARY LIJN

De Zweedse winkelketen & Other Stories, één van onze lievelingswinkels, heeft haar assortiment uitgebreid met de hipste bureau-accessoires waarmee je elke werkplek tot een feestje maakt! Het ...