Uniek: Maceo Plex draait in fietstunnel Rijksmuseum

0
schermafbeelding-2016-10-11-om-16-29-28

Maceo Plex, de nummer 2 in Resident Advisor’s Best Underground DJ List, draait tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) vier uur lang op een unieke plek: de fietspassage onder het Rijksmuseum. Het is voor de eerste keer in de geschiedenis dat het museum als locatie deelneemt aan het elektronische muziekfestival. Doel van de organisatie: museumbezoekers op een nieuwe manier kunst te laten beleven. 

En daar hebben velen behoefte aan, want binnen een paar minuten tijd gaven zo'n 3.000 mensen op Facebook aan bij het gratis event aanwezig te willen zijn. 

Vanwege de beperkte ruimte zullen er kaarten worden weggegeven doormiddel van loting. Fans van de dj kunnen zich vanaf vandaag hier inschrijven en op woensdag 18 oktober maakt de organisatie bekend of jij de gelukkige winnaar bent die dit unieke feest mag bijwonen. Hou je mail dus goed in de gaten!

Audio Obscura presents Maceo Plex x Rijksmuseum
Vrijdag 21 oktober (19.00-23.00)
Fietstunnel Rijksmuseum

 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties