Lippenstiften in alle kleuren van de regenboog

0
mac-colour-rocker

Veel lippenstiftenkenners zeggen dat M.A.C uitblinkt in mooie kleuren (matte)lippenstiften. En dat blijkt maar weer, want het make-up merk heeft een nieuwe collectie, de Colour Rocker collectie. Dat is niet zomaar een collectie, nee het bestaat bijna uit alle kleuren van de regenboog.

Je kunt kiezen uit ja, je leest het goed, 28 verschillende kleuren. Op Instagram zijn de lippenstiften al helemaal een hit. De namen van de lipsticks zijn al net zo ‘catchy’ als de kleuren zelf. Zo kun je gaan voor Darling Clementine’ (neonoranje), ‘Instant Icon’ (azuurblauw) en ‘Flatter Me Fierce’ (lavendelpaars). 

Bron: www.temptalia.com

Bron: www.temptalia.com

Hoe hip azuurblauw en neonoranje ook mogen zijn, onze favoriet is toch de ‘Carmin Rouge’.

MAC-Cosmetics-ColourRocker-Lipstick-Carmine-Rouge

Voor welke kleur zou jij kiezen? Zou knalpaars, limoengroen en hemelsblauw iets voor jou zijn? 
 

Bron: www.temptalia.com

Bron: www.temptalia.com

Mocht je niet kunnen wachten? Klik dan even hier

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

bartje boemboe

Weekendtip: Bartje BoemBoe BBQ

Na een super geslaagd XXL aanschuifdiner begin dit jaar, hebben Bartje Boemboe en House of Watt opnieuw de handen ineen geslagen. House of Watt-eigenaar Thomas ...