Your Daily Life Team

ontmoet de schrijvers

 • Anne Tonen
  Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.
 • Lisa Haenen
  Lisa is een echte foodie uit Maastricht en geniet dan ook met volle teugen van het bourgondische leven. Ze gaat het liefst elke week uiteten of gezellig borrelen met vrienden, maar ze is ook vaak in de keuken te vinden om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Elke vrijdag deelt ze op Your Daily Life een nieuw recept. Voor ontbijt, lunch, diner en bij de borrel, kortom voor ieder wat wils!
 • Marina Snijder
  Ze viel een paar jaar geleden kilo's af en sindsdien weet Marina Snijder uit Amsterdam alles over hoe je het beste op gewicht blijft. Op Your Daily Life deelt ze gezonde recepten, sportoefeningen en alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl.
 • Eline Vedder
  Eline Vedder kan door het kleinste (nieuws)feitje, prachtige boek of (op)nieuw ontdekte muzieknummer enthousiast worden. Daardoor probeert zij vaak nieuwe dingen, om er vervolgens een YDL-artikel aan te wijden. Maar de beste bron van interessante informatie blijven mensen met een goed verhaal. Voor YDL gaat zij dan ook graag met hen in gesprek.
 • Yael Water
  Yael Water woont in Friesland, maar reist de hele wereld over. Naast reizen heeft ze ook een grote passie voor fotograferen, houdt ze van een feestje en gaat ze graag uit eten. Op Your Daily Life deelt ze reis & eettips, interviews en schrijft ze regelmatig over modetrends.
 • Stefan Hut
  Stefan Hut woont in Leeuwarden en heeft het reisvirus helemaal te pakken. Hij pakt regelmatig de auto/vliegtuig/trein om nieuwe steden en landen te ontdekken. Leuk voor hem, maar ook voor jou want al zijn reistips deelt hij op Your Daily Life. Naast blogger is Stefan interieurdesigner en houdt hij ontzettend van shoppen. Artikelen over mode- en interieurtrends zul je dus ook voorbij zien komen.