Your Daily Life Team

ontmoet de schrijvers

 • Anne Tonen
  Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.
 • Mitu Zaman
  Mitu Zaman uit Zwolle is foodblogger en maakt de meest lekkere en originele vegan-recepten. Elke vrijdag deelt ze op Your Daily Life een nieuw recept. Van ontbijt, lunch tot diner.
 • Marina Snijder
  Ze viel een paar jaar geleden kilo's af en sindsdien weet Marina Snijder uit Amsterdam alles over hoe je het beste op gewicht blijft. Op Your Daily Life deelt ze gezonde recepten, sportoefeningen en alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl.
 • Yael Water
  Yael Water woont in Friesland, maar reist de hele wereld over. Naast reizen heeft ze ook een grote passie voor fotograferen, houdt ze van een feestje en gaat ze graag uit eten. Op Your Daily Life deelt ze reis & eettips, interviews en schrijft ze regelmatig over modetrends.
 • Stefan Hut
  Stefan Hut woont in Leeuwarden en heeft het reisvirus helemaal te pakken. Hij pakt regelmatig de auto/vliegtuig/trein om nieuwe steden en landen te ontdekken. Leuk voor hem, maar ook voor jou want al zijn reistips deelt hij op Your Daily Life. Naast blogger is Stefan interieurdesigner en houdt hij ontzettend van shoppen. Artikelen over mode- en interieurtrends zul je dus ook voorbij zien komen.
 • Eline Vedder
  Eline Vedder kan door het kleinste (nieuws)feitje, prachtige boek of (op)nieuw ontdekte muzieknummer enthousiast worden. Daardoor probeert zij vaak nieuwe dingen, om er vervolgens een YDL-artikel aan te wijden. Maar de beste bron van interessante informatie blijven mensen met een goed verhaal. Voor YDL gaat zij dan ook graag met hen in gesprek.