Secret Bar The Closet opent binnenkort in Amsterdam

0
1920_theclosetmoodboard

Na de opening van de populaire roze hotspot MaMa Kelly komt ontwerpbureau De Horeca Fabriek opnieuw met nieuws: een secret bar in Amsterdam. Deze gaat The Closet heten en is, zoals je wel kunt raden, een verborgen cocktailbar waarvan de locatie onbekend blijft.

Maar hoe kom je er dan in godsnaam? Dat is voor ons ook een groot geheim. Op de Facebook-pagina wordt er in ieder geval heel geheimzinnig gedaan: 'Hidden secret. And just something you want to experience for yourself. But don't tell everyone. We won't either'. 

The Closet is geïnspireerd op een speakeasy bar. Deze bars kenmerken zich door mysterieuze locaties, entree door middel van wachtwoorden en het schenken van verboden alcoholische dranken. Bij The Closet is echter niks illegaal. Hier drink je je drankjes volkomen legaal maar de organisatie houdt in ieder geval nog even geheim wat er binnen de muren allemaal plaatsvindt. Klinkt spannend toch? 

The Closet gaat eind februari open en is dus alleen toegankelijk wanneer je het wachtwoord hebt bemachtigd!

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

cheers-to-the-wknd-foto

Cheers to the WKND: 9 t/m 11 november

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ...