Laat je inspireren over de toekomst van mode tijdens Ever Evolving Talks by Calik Denim

0
Talks

Het modelandschap is constant in beweging. Daarom organiseert Calik Denim voor de derde keer de Ever Evolving Talks. Tijdens dit event op 19 april 2022 in Theater Amsterdam praten modeprofessionals over de nieuwe kansen en uitdagingen in het vak. Hoe gaan we anno 2022 om met nieuwe technologieën, nieuwe doelgroepen en nieuwe kanalen? Het event creëert een moment van ruimte en rust. Het biedt bezoekers inspiratie om plannen te heroverwegen of misschien wel opnieuw op te starten. 

Het live platform Ever Evolving Talks by Calik Denim is in 2018 geïntroduceerd om de mode-industrie inzicht in de toekomst te geven. Het evenement bood al meer dan 400 mode-expert vanuit de hele wereld de kans om na te denken over de industrie. Hoe? Door keynotes van invloedrijke (internationale) sprekers en inspirerende panels van onder andere futuristen en oprichters van modemerken. Dit jaar is het event niet alleen voor modeprofessionals, journalisten en influencers, maar kunnen consumenten ook een ticket aanschaffen. 

Dat jij er als consument deze editie bij kan zijn mag dan nieuw zijn, voor de 2022 editie blijft de verdere succesformule hetzelfde. Als live platform voor gedachten en ideeën, geeft Ever Evolving Talks by Calik Denim toonaangevende sprekers uit verschillende wereldwijde disciplines een podium, evenals belangrijke spelers in de hedendaagse modewereld. De dag wordt gepresenteerd en gemodereerd door ondernemer BJ Cunningham. Hij bespreekt de thema’s:

New Forms of Post-Pandemic Marketplaces

De afgelopen twee jaar waren ongekend voor alle bedrijven in alle sectoren. Hoe heeft de veranderde wereld het gedrag van consumenten, winkelpersoneel en hun leidinggevenden veranderd? Futurist Gerd Leonhard legt in een keynote uit wat de ontwikkelingen betekenen voor de toekomst van fysieke retail, hoe digitale handel zich evolueert en hoe wereldwijde waardeketens zich aanpassen.

Is the New Digital Era Radically Changes Fashion? 

Jeremy Dalton, hoofd Metaverse Technologies bij PwC, neemt je mee in de digitale toekomst die nu al begonnen is. Wat zijn de digitale veranderingen en uitdagingen die web3.0, metaverse en NFT met zich meebrengen? En hoe beïnvloedt dit de modewereld?

How fashion carves out its place, from NFTs to the METAVERSE
Onder moderatie van Dio Kurazawa, medeoprichter van The Bear Scouts, bespreken we in een paneltalk de werelden van Metaverse en NFT’s. Hoe omarmen grote modemerken zoals Cheap Monday, (Di)Vision x Adidas, en Dazed deze grote verandering en wat kunnen we ervan leren?

Consumer Behavior Underwent Dramatic and Lasting Changes During Pandemic. How Should Brands Respond? 

Consumentengedrag heeft tijdens de pandemie ingrijpende en blijvende veranderingen ondergaan. Hoe moeten merken reageren op de nieuwe wereld die na COVID is ontstaan? Gemodereerd door duurzaamheidexpert Dio Kurozawa, medeoprichter van The Bear Scouts, duidt het panel bestaande uit Jide Osifeso, oprichter en ontwerper van HYMNE, en Onno Oldeman, managing Partner bij Simon-Kucher & Partners, de veranderingen in consumentengedrag en de nieuwste trends.

What Does a Sustainable Future Look Like? The Facts and Paths for Securing the Future of Humanity

Maxine Bédat, directeur van New Standard Institute, onderzoekt hoe een duurzame toekomst eruit ziet. De directeur van de non-profitorganisatie doet dit door de creatie, verkoop en uiteindelijke vernietiging van een kledingstuk te volgen. Tijdens deze reis wordt het menselijke verhaal van onze wereldeconomie verteld. Daarnaast gaan we dieper in op de vraag hoe de toekomst van de mensheid veilig kan worden gesteld. Bédat werkt al jaren samen met wetenschappers en burgers om de mode-industrie duurzamer, ethischer en rechtvaardiger te maken. Inspiratie gegarandeerd! 

Heb je behoefte aan nieuwe inzichten, inspiratie en de nodige reflectie? Registreer je voor deze editie op 19 april 2022 in Theater Amsterdam via: https://www.everevolvingtalks.com/m/register. Bezoek voor meer informatie de website van Ever Revolving Talks.

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties