Nieuwste hotspot: bubbels drinken bij The Champagne Club

0
schermafbeelding-2016-11-24-om-14-29-47

Goed nieuws voor iedereen die van een goed glas bubbels houdt! Volgende maand wordt The Breakfastclub op de Wibautstraat in Amsterdam ’s avonds omgedoopt tot een bar waar je alleen maar champagne kan drinken.

In deze pop-up, The Champagne Club, kan je van 8 t/m 11 december en 15 t/m 18 december maar liefst 18 verschillende soorten champagne’s proeven. Denk aan merken als: Moët & Chandon, Ruinart en Dom Pérignon.

De champagne is per glas (vanaf 10 euro) of per fles te bestellen. Best prijzig, maar daarom krijg je de amuses er van het huis bij. Heb je wat meer geld te besteden? Doe dan een ‘luxueuze’ champagne tasting, waarbij de glaasjes bubbels gepaard gaan met platters voor twee tot zes personen. Een betere manier om je weekend in te luiden bestaat er toch niet?

Adres: Wibautstraat 57, Amsterdam
Openingstijden: 17.00 – 23.00 uur
Meer info? Klik hier

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

pompoen quice

Quiche met pompoen en geitenkaas

Je keuken zal heerlijk naar de herfst ruiken wanneer je deze quiche in de oven hebt staan. De Franse klassieker, quiche, is een hartige taart die ...