Nieuw: Het zomerse pop-up Carré-terras aan de Amstel

0
carre am

Een gezellig ruim, maar knus terras vinden in het midden van de stad is best een opgave, maar dankzij Carré kunnen Amsterdammers sinds kort terecht bij pop-up restaurant Carre Terras op de Amstel. En dat wil je, want dit terras op het water heeft alles wat je zoekt: zon tot in de late avond en een fantastisch uitzicht over de Amstel. 

foto1

Bij Carre Terras op de Amstel kun terecht terecht voor lunch, diner of een goede borrel. Maar het wordt nog veel leuker en lekkerder: het theater stelt iedere twee weken hun terras beschikbaar voor Amsterdamse restaurants die zelf helemaal geen terras of een beperkte ruimte hebben voor gasten. Zo kun je van donderdag t/m zondag komen genieten van een vast menu van restaurants als Entrepot (één van onze favorieten, Rijsel en Binnenvisser (ook groot favoriet!).

foto 2

Mocht je plaatsnemen op dit heerlijke terras: vergeet bij het afrekenen dan niet om een extra donatie te doen. Op die manier hoopt het Amsterdamse theater, dat het in deze coronatijd erg zwaar heeft en geen subsidie ontvangt, de toekomst veilig te stellen. 

Geniet! ❤️ 

Adres: Amstel 115, Amsterdam
Reserveren: carre.nl

Fotocredit: Carré

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties