Neem een kijkje in de wereld van Maria Tailor

0
schermafbeelding-2016-10-20-om-15-08-38

Leuk nieuws van ‘modemeisje’ Maria Tailor. De modeontwerpster begint namelijk haar eigen videokanaal: Get Close 2 Maria Tailor! “Ik laat je wekelijks van dichtbij zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij mijn kledingmerk MARIA TAILOR. Ook krijg je een kijkje in mijn hectische leven als Fashion Designer en Business Mom.” Zo laat Maria weten.

Privé
Maria Tailor is samen met ondernemer Jeroen van den Berg. De twee zijn wel HET glamourkoppel van Amsterdam te noemen. Ze hebben samen dochtertje Amelle Sophie en in september kwam daar broertje Jean Etiënne bij. Dat Maria dus ook persoonlijke momenten gaat delen uit haar privéleven maakt dit extra leuk. 

Win shoptegoed
Wij kunnen niet wachten! Wil jij op de hoogte gehouden worden van de lancering van Get Close 2 Maria Tailor en daarmee als eerste de mogelijkheid krijgen om de video te zien? Schrijf je in via: https://getclose2.mariatailor.com & maak direct kans op: €100 shoptegoed!

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties