Line-up Chin Chin Festival bekend

0
chinchin

Op zaterdag 6 juli vindt de tweede editie van Chin Chin Festival plaats bij de Tuinen van West in Amsterdam. Het festival is verspreid over zes podia en biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten zoals; Benny Rodrigues, The Partysquad (LIVE), Adje (LIVE), DJ Irwan, Sunny & Alamaison, DJ Abstract, Makossa en Pablo Discobar Soundsystem. 

Na een eerste succesvolle editie loopt ook dit jaar het muzikale programma uiteen en kun je de hele dag dansen op old & new skool hiphop, hete r&b hits, classic house en funky disco knallers. De line-up wordt verder aangevuld door door acts als  Quique LIVE, Def Rhymz, Walter Looks Juvanice & Jake Tarry en The Happy Feeling. 

Op het Chin Chin Festival draait het net als in de Chin Chin Club om veel meer dan alleen dansen. Zo is er een markt met Asian streetfood, een Chin Chin speelarea, een zweefmolen en last but not least: KARAOKE!

Kaarten voor Chin Chin Festival kosten 35 euro (early birds) en zijn via deze link verkrijgbaar. 

Chin Chin Festival
Datum:          6 juli
Tijd:               12:00 – 23:00 uur
Locatie:          Tuinen van West, Amsterdam

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties