Gin Masterclass met de beste bartender uit Noorwegen bij House of Watt

0
barketsen

Altijd al meer van Gin willen weten? De Noorse Ginmaker Stig Bareksten vertelt tijdens de Masterclass Gin bij House of Watt in Amsterdam Oost over verschillende soorten die hij zelf heeft gedestilleerd. Tijdens deze masterclass wordt geheel in stijl een Noors-georiënteerd drie-gangen diner geserveerd. 

Extra aandacht is deze avond weggelegd voor de Bareksten Gin, gedestilleerd door Stig Bareksten zelf. Hij en House of Watt laten zien dat je met deze gin alle kanten op kan gaan en presenteren de gin op vier verschillende wijzen. Denk aan een cocktail of verwerkt in een van de gerechten. 

Naast de Bareksten Botanical Gin worden ook andere Bareksten-producten gepresenteerd: Aquavit, Old Tom Gin, Navy Strength Gin. Stig Bareksten is een voormalig kampioen bartender van Noorwegen. Hij heeft wereldwijd ervaring in de barwereld en zijn producten ontvingen al meerdere medailles en onderscheidingen. 

Voor 30 euro geniet je van deze Masterclass en een Noors georiënteerd diner. Kaarten kan je bestellen via deze link

23 september, van 16.00 tot 19.30 uur. 

Locatie: House of Watt, James Wattstraat 73 Amsterdam 

Tot de 23e

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

bali 1

10 x Bali hotspots

Bali was altijd al hot en happening maar dit jaar lijkt het wel alsof iedereen naar het prachtige eiland in Indonesie vliegt. KLM vliegt inmiddels ...