Geen zin om te koken? Vier kerst bij BAUT, C of ZUID in Amsterdam

0
christmas

Het hele jaar hebben we al genoeg te maken met strakke deadlines, stress en dingen 'moeten' dus waarom zou je tijdens je vrije dagen met kerst ook nog eens druk maken over boodschappen en wat je dit jaar weer voor gerecht zal voorschotelen aan je familie? Doe-het-niet en geef jezelf een mooi cadeau: een stressloze kerst bij restaurant BAUT, C of Zuid in Amsterdam. 

Deze drie topzaken in Amsterdam hebben speciaal voor de kerstdagen een culinair kerstmenu samengesteld. 

Credit: Dishtales

Credit: Dishtales

BAUT

In de magische Magdalenakapel aan de Spaarndammerstraat kun je kiezen uit drie menu’s, eventueel aangevuld met een bijpassend wijnarrangement. Bij topchefs Dennis Borgmeijer en Armando Kampe is fine dining een understatement.

Prijs:

4-gangen + amuse €49,50
5-gangen + amuse €57,50
6-gangen + amuse €66,50

c am

C Amsterdam 

Aan de Wibautstraat draait alles om de C van Celsius. Na de aftrap met een signature Cocktail Connection geniet je van een speciaal door topchef Arnout van der Kolk bedacht kerstmenu. 360 graden genieten, inclusief onbeperkt tafelwater, brood en culinaire verrassingen. 

Prijs:

5-gangen €75
6-gangen €90

Credit: Dishtales

Credit: Dishtales

ZUID 

Van ananas tot zwezerik. Bij ZUID kun je alles verwachten. En daarom hangt er ook tijdens de kerstdagen zo’n ongedwongen sfeer die de tijd doet stilstaan. Richard Way en zijn team brengen de beste ingrediënten samen tot een simpel maar copieus menu. Uiteraard mogelijk met een bijpassend wijnarrangement.

Prijs:

5-gangen €59
6-gangen €67

Reserveren?

BAUT: www.bautamsterdam.nl
C: c.amsterdam
ZUID: restaurantzuid.amsterdam

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties