Elrow keert terug naar ADE

0

Na de bekendmaking van de eerste uitverkochte editie van elrow Town Festival Amsterdam – wat plaatsvindt op zaterdag 8 september – maakt de organisatie bekend om voor het vierde achtereenvolgende jaar terug te keren naar het grootste elektronische muziek conferentie en festival ter wereld – Amsterdam Dance Event. Op zaterdag 20 oktober verandert de Amsterdamse Kromhouthal in een kleurrijke fantasiewereld met als thema – Chinese Rowyear.

Welcome to China

Geleid door de nieuwe maan stap je een raadselachtige Chinese Bazaar. Heilige draken en goden van zowel goed als kwaad waken onder het rode lantaarnlicht. Waan je in traditionele pagodes en de tempel van de keizer, terwijl het jaar van de hond op een ware elrow manier wordt gevierd.  

De kaartverkoop start aanstaande woensdag 25 juli om 14:00 uur. Klik hier voor de ticketlink.

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties