Een staycation in Amsterdam? Boutique Aparthotel Wittenberg is de place to be!

0
Wittenberg apartment living area

Op zoek naar een hotel waar je je helemaal thuis voelt? Dan is het gloednieuwe Boutique aparthotel Wittenberg aan de Nieuwe Keizersgracht in hartje Amsterdam perfect voor jou. Dit hotel, gelegen in een prachtig 18 eeuws gebouw, slaat een brug tussen een ‘normaal’ hotel en de bekende service apartmens in Amsterdam en is een aanrader voor toeristen, de zakelijke reiziger en is ideaal voor een vakantie in eigen land. 

Door Anne Tonen

Een aparthotel dus! Een volledig ingericht appartement maar wel met een uitgebreide topservice. Hier kun je terecht voor minimaal een verblijf van een week of langer en de ruimtes zijn zo ingericht dat je je, in tegenstelling tot in een hotel, helemaal thuis voelt. In deze studios kun je namelijk zelf koken, wassen en je hebt een ruime woonkamer waar je ook bezoek kunt ontvangen. Erg fijn natuurlijk als je op zoek bent naar een langdurig verblijf. 

bedroom

Bij Wittenberg heb je de keuze uit vier verschillende soort appartementen die stuk voor stuk licht, fris en modern zijn ingericht. Je kunt kiezen uit 1-, 2-, en 3-kamerappartementen. De studios beschikken allemaal over een super snelle wifi-verbinding, een woonkamer, een keuken met alles erop en eraan, een wasmachine en een tv met 72 tv-zenders. Daarnaast staat er 24/7 een host voor je klaar die je van tips kan voorzien en al je vragen kan beantwoorden. 

Verder beschikt het gebouw over een mooie binnentuin waar je kunt relaxen, vergaderruimtes en verschillende lounges. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een fiets te huren en kun je de leuke Plantage-buurt, dat vol zit met leuke restaurants, barretjes en culturele hotspots, op je gemak verkennen. 

bed

Boutique Apart Hotel Wittenberg is wat ons betreft in ieder geval een aanwinst voor de stad (wij kunnen het weten want we hebben er een nachtje mogen logeren), de service is perfect, het personeel ontzettend vriendelijk en de kamers zijn voor Amsterdamse begrippen betaalbaar (v.a. 123 euro per nacht). Dus mocht je op vakantie in eigen land gaan? Of ben je voor werk voor een langere tijd in Amsterdam? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Adres: Nieuwe Keizersgracht 157, Amsterdam
Website: www.thewittenberg.com

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties