Dutch Dance Quiz keert terug met een spectaculaire theater liveshow tijdens Amsterdam Dance Event

0

Tijdens Amsterdam Dance Event kun je niet alleen feesten in je favoriete clubs, maar staan er ook een hoop andere toffe dingen op de agenda. Zoals de Dutch Dance Quiz bijvoorbeeld. Tijdens een denderende liveshow in het International Theater Amsterdam op 15 oktober kun je lekker meequizzen en je Nederlandse dance-kennis testen. 

In een twee uur durende show nemen tee teams, met onder meer radio-dj Sander Lantinge en dance iconen als DJ Jean en Dano, het tegen elkaar op. De avond biedt daarnaast geweldige anekdotes, verrassende gasten en nog nooit eerder veroonde beelden en unieke optredens. 

Spectaculair festivalmuseum

Met decorstukken van festivals zoals Into The Woods en Lowlands word het tehater tijdens dit event omgetoverd tot een groots festival museum waarbij je getrakteerd wordt op unieke momenten uit de dance-kroniek. Quizrondes worden ingeleid met iconische, originele relieken en museumstukken, zoals de eerste synthezer van Armin van Buuren waar zijn hit 'Blue Fear' op werd gemaakt, maar ook de originele Roland 909 van Lucien Foort of gouden platen van 2 Unlimited. 

30 jaar Nederlandse dance-geschiedenis

Deze trip down memory lane door ruim 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis wordt gepresenteerd door Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven. 

Tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf 19,00 euro via Dutchdancequiz.nl. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties