Betaalbaar overnachten in Marrakech in het prachtige Rodamon Riad Hostel

0
roamon 4

Wanneer je in het hoogseizoen naar Marrakech gaat is de kans groot dat de leukste en meest betaalbare riads al volzitten. Je kunt natuurlijk uitwijken naar een duurdere riad of hotel, maar mocht je op budget zitten dan hebben wij de perfecte oplossing voor je gevonden. Rodamon Riad Hostel in hartje centrum. 

Bij het woord hostel krijgen veel mensen al de rillingen, maar lees eerst dit artikel uit en bekijk de foto's voordat je wegklikt. DIt hostel is namelijk niet zomaar een hostel. Het is eigenlijk veel mooier, moderner en gezelliger dan de meeste normale hotels waar ik ben geweest. Daarnaast is het ongelofelijk goedkoop en ligt het ook nog eens midden in de oude medina. Wat wil je nog meer?

rodamon 2

Voor een kamer op een slaapzaal met 6 vrouwen of 6 mannen betaal je in het hoogseizoen ongeveer 20 euro per nacht. Deze kamers zijn ontzettend schoon, de badkamer is ruim en de stapelbedden liggen heerlijk en je hebt een grote privekast tot je beschikking waar je je spullen kwijt kan. Mocht je heel erg gesteld zijn op je privacy dan zijn er ook prachtige privékamers. 

rodamon 3

Verder is het ontbijt, dat je er voor 4 euro bij kan boeken, zeer uitgebreid met pancakes, vers fruit, yoghurtjes, toast met zalm, ei, kaas, worst en Marokkaanse thee en kan je 's avonds tot een uurtje of elf uur terecht bij de bar naast het zwembad. En dan is er ook nog een enorm dakterras waar je op ligbedden kunt zonnen en relaxen. Klinkt toch wel als het perfecte vakantieadresje, niet waar? 

rodamon 1

Adres: Amssafah 32,، Marrakesh 40000, Marokko
Meer info: www.rodamonhostels.com

Beeld: Rodamon Hostels

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties