De Marktkantine opent deuren op 3 & 4 juli met een corona-proof clubnacht

0
demarktkantine

Het moment waar we al weken naar uitkijken is eindelijk daar: onze favoriete Amsterdamse nachtclub De Marktkantine opent op 3 en 4 juli eindelijk weer de deuren. Helaas nog niet voor een reguliere clubavond. Wel voor De Grote Kleine Clubshow, een 1,5 uur durende experience met muziek van lokale dj's die je vast en zeker kent als je net als wij een trouwe bezoeker van de club bent. 

Wat kun je verwachten? Een zittend onderonsje met je vrienden op je favo dansvloer, die wordt omgetoverd tot een soort concertzaal met tafeltjes en stoeltjes. Je bent welkom in groepjes van twee of vier personen. Omdat de De Marktkantine zich aan strenge hygienische richtlijnen houdt, is er maximaal plek voor 100 bezoekers, zodat er op een veilige manier afstand kan worden gehouden.

Tickets voor De Grote Kleine Clubshow zijn in het eerste weekend van juli te bestellen met de daarbij horende tijdslots van 18.00 – 19.30 uur, 20.00 – 21.30 uur en 00.00 – 01.30 uur. Het programma wordt later via het Facebook-event bekend gemaakt. 

 

 

 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties