De Hortus krijgt een eigen pop-up restaurant

0

Dineren met uitzicht op een van de oudste botanische tuinen ter wereld? In De Hortus Botanicus in Amsterdam opent volgende maand een pop-up restaurant!

Bij De Hortus, dat net als voorgaande jaren weer onderdeel is van illuminade wandelroute tijdens het Amsterdam Light Festival, kan je van 15 december t/m 8 januari terecht voor een driegangenmenu in de bovenzaal van de Oranjerie. Het menu kost 32,50 en wordt dagelijks samengesteld met verse producten. 

Ook leuk: tijdens het festival zijn er twee lichtkunstenwerken in de botanische tuin te bewonderen onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Het pop-up restaurant is woensdag t/m zondag geopend van 18.00 tot 23.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en doe je hier!

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties