Cheers to the WKND: 20 t/m 22 juli

0
cheers-to-the-wknd-foto

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Credit: Hans Jellema

Credit: Hans Jellema

Vrijdag 20 juli

Festival: Welcome To The Village

De hoofdstad van Friesland staat van donderdag tot en met zondag in het teken van Welcome To The Village, een festival waarbij het muziekprogramma net zo belangrijk is als eerlijk, lokaal en lekker eten. In het recreatiegebied de Groene Ster, dat is omgetoverd tot een klein magisch dorpje, kunnen jong en oud terecht voor een heerlijk lang weekend vol kunst, cultuur, muziek, eten en ontspanning. Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar. 

Vrijmibo: 10 x de beste terrassen van Amsterdam

De zon laat zien eindelijk weer zien, de temperaturen stijgen en dat betekent natuurlijk dat we meteen uit werk het terras op gaan. Omdat het in Amsterdam stikt van de terrasjes hebben wij speciaal voor jou de tien fijnste en meest zonnige terrassen van Amsterdam op een rij gezet. 

Vrijmibo: Dak Eraf @ Rotterdam

In Rotterdam wordt bij DAK het DAK-seizoen afgetrapt met een samenwerking met World Port Busker Festival en dat betekent dat tussen 16.00 en 23.00 uur straatmuzikanten van over de hele wereld zich verzamelen op een dak in Rotterdam. Happen en drankjes zijn er ook dus je kunt meteen uit werk aanschuiven. 

poke bowl 1

Zaterdag 21 juli

Lunch: 4 x plekken voor de lekkerste Poke Bowl in Amsterdam

Poke Bowl voor lunch? Bij deze vier restaurants in Amsterdam scoor je de lekkerste!

Festival: Welcome to the Future

Welcome to the Future is een van de meest populaire house- en technofestivals in Nederland. Op de line-up van deze twaalde editie staan zowel nationale als internationale dancehelden, zoals Joris Voorn, Pan-Pot en Chris Liebing. Natuurlijk zijn de kaarten voor dit heerlijke feestje al lang en breed uitverkocht, maar wie weet maak je via Ticketswap nog een goede kans. 

Opening Noord/Zuidlijn

We hebben er maar liefst 13 jaar op mogen wachten, maar het moment is eindelijk daar: de Noord/Zuidlijn gaat open. Uiteraard moet dit goed gevierd worden en dus organiseert de gemeente tussen 14.00 en 21.00 uur een groot openingsfeest bovenop halte Vijzelgracht. Het programma vind je hier

yoga op t ij

Zondag 22 juli

Yoga op 't IJ

Elke zondag geeft Nienke een Vinyassa Flow yoga les op het drijvende terras van het Veronica Schip. In de buitenlucht dus. Perfect begin van je zondag toch? De lest duurt anderhalf uur en kost slechts 7,50 euro. Mocht je daarna trek hebben, dan kun op het terras van het schip plaatsnemen en genieten van een healthy ontbijtje. 

Festival: Thuishaven (Olivier Weiter)

De zondag sluiten wij het liefst af met vrienden, zon, drankjes en een lekker feestje. Waar kan dat nou beter dan op Thuishaven Zomercircus? En dan geeft Olivier Weiter ook nog eens een tien uur durende set weg. We love it! Kaarten koop je hier

Zomerfeest Blijburg

Op het strand van Blijburg kan je tot in de late uurtjes terecht op een heerlijk feestje met muzikanten, theater, hottubs en een groot kampvuur. Klinkt als een perfecte zomeravond niet waar? Meer info over dit event en de kaartverkoop vind je via deze link.

Bubbels & Oesters @ MOER

Last van een kater? Uitbrakken doe je in een stijl bij restaurant MOER in Amsterdam. Hier kan je tussen 14.00 en 18.00 terecht voor oesters, bubbels en jazz-muziek. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties