Cheers to the WKND: 18 t/m 20 mei

0
cheers-to-the-wknd-foto

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Credit: Facebook Gin Festival Amsterdam

Credit: Facebook Gin Festival Amsterdam

Vrijdag 18 mei

Vrijmibo: Het weekend inluiden met de lekkerste Gin & Tonics doe je deze vrijdag op het Gin Festival in Amsterdam Noord. Bij het Gin Festival, dat voor de derde keer plaatsvindt, proef je honderden verschillende gins, tonics, vermouths en vodkas. Verder zijn er leuke workshops en kun je voor lekkere happen terecht bij verschillende foodtrucks. Kaartjes voor dit heerlijke event kosten 25,00 euro en zijn hier te koop

Oesters en bubbels: Ons favoriete visrestaurant in Haarlem bestaat 1 jaar en dat wordt groots gevierd. Voor een dag verandert restaurant Monk en de Turmarkt in een echte Franse Vismarkt waar tafels plaatsmaken voor kraampjes vol met verse vis, oesters en genoeg wijn. 

Feestje: In club Bitterzoet is het weer tijd voor ons favoriete R&B-feestje. Bij Coconuts draait het om gezelligheid, vreugde en de lekkerste tunes waarop je de hele nacht wilt dansen. 

pleinvrees

Zaterdag 19 mei

Festival: Pleinvrees voegt dit jaar haar twee populaire festivals (mei & september) samen. Pleinvrees Festival am Strand vindt plaats op de locatie van Pleinvrees am Strand en daar worden wij heel erg blij van. Blijburg aan Zee is namelijk een van onze favoriete festivallocaties in Amsterdam. In een intieme strandsetting kun vandaag de hele dag aan het water en met je voeten in het zand dansjes met je vrienden doen.

Feestje: Voor een goede after moet je deze zaterdag in De Marktkantine zijn, want daar staat Pan-Pot tot in de vroege uurtjes achter de draaitrafels. Kaarten in de pre-sale kosten slechts 20 euro per stuk en zijn hier verkrijgbaar. 

centra

Zondag 20 mei

Brunch: In het teken van Pinksteren organiseert Xampanyeria Centra een Spaanse brunch. Deze middag wordt er een 5 gangen verrassingsmenu geserveerd met een glas cava of mimosa. En dat voor maar 25 euro p.p. Reserveren maar!

Festival: Zon, house, disco en exotische-livebandjes = De Zon Festival. De leukste zondagmiddagbesteding van het weekend, dus haal je kaartje voordat het te laat is. 

Foodfestival: Het Kwaku Summer Festival is terug in het Vondelpark met de Downtown Editie en dat betekent: heel veel lekkere happen uit de Javaase, Caribische, Antilliaanse en Surinaamse keuken. Een van de lekkerste en gezelligste (food)festivals van het jaar. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties