Cheers to the WKND: 13 t/m 15 april

0
cheers-to-the-wknd-foto

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

klerenbende

Vrijdag 13 april

Vrijmibo: BAUT trekt aanstaande vrijdag alles uit de kast voor de ultieme rond-de-tafel-pingpong editie! Trommel je competitieve vrienden & collega’s op en verplaats je VRIMIBO aanstaande vrijdag naar BAUT voor een wedstrijdje tafeltennis met een 360º tafeltennistafel mét roterend net. May the best team win!

Feestje: Shoppen en feesten tegelijkertijd. Hoe fantastisch is dat? Vanavond wordt  Club NYX omgetoverd tot een grote vintagewinkel waar je voor tien euro entree onbeperkt mag shoppen en gelijk je outfit kunt aantrekken waarin je vervolgens de dansvloer onveilig kunt maken. Eindelijk een feestje waarbij je je dus geen zorgen hoeft te maken over wat je aan gaat trekken. Tip: kies een comfi-outfit uit want met al die fijne (disco)hitjes sta je waarschijnlijk geen seconde stil! 

walhalla

Zaterdag 14 april

Bier proeven: Na een geslaagde crowdfunding campagne en een verbouwing van 8 maanden gaat Walhalla Brouwerij dit weekend open. Dat wordt uiteraard groots gevierd: met twee dagen feest, livemuziek, lekker eten en heel veel verschillende bieren. Toegang is gratis, maar er is beperkt plek. Kom dus op tijd!

Relaxen: Ben je na een druk weekend wel toe aan een beetje ontspanning? Verwen jezelf met een vakkundige massage bij een van deze professionale massagesalons in Amsterdam. 

Uit eten: Je zaterdagavond invullen met een intiem diner, goede muziek en Italiaanse wijnen? Het kan bij House of Watt, dat een ontspannende en culinaire avond organiseert waarbij alles om muziek, wijn en spijs draait. Neem je bff, lover of familielid mee en laat je lekker in de watten leggen!

festimi1

Zondag 15 april

Festival: De lente is aangebroken en dat betekent dat Festimi weer terug is! En met een aantal upgrades op De Binnenplaats en de ouderwetse gezelligheid belooft de eerste editie weer een groot succes te worden. Check hier de line-up

Lunch: Bij MOER wordt deze zondag gevierd dat het aspergeseizoen is aangebroken. Tussen 14.00 en 18.00 uur kun je terecht voor een scala aan aspergegerechten, lekkere wijnen en jazzy tunes. 

The School of Life Festival: TivoliVredenburg wordt voor een dag omgetoverd tot een plek voor talks, mini-classes, gesprekken en experimenten. Over werk en carriere, liefde en relaties, kalmte en rust, vriendschap en allen zijn en alles waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt. Kaarten voor het allereerste The School of Life-festival kosten 50 euro per stuk en zijn via deze link verkrijgbaar. 

 

Geen reacties