Cheers to the WKND: 1 t/m 3 maart

0
cheers-to-the-wknd-foto

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 1 maart

gebrouwen

Vrijmibo: Opening De BAR Gebrouwen door Vrouwen

Het hele weekend is het feest in de nieuwe en allereerste bar van het biermerk Gebrouwen door Vrouwen, dus kom het weekend inluiden op deze plek waar je tussen 16.00 en 18.00 uur twee biertjes voor de prijs van een scoort. Verder is er muziek en krijg je er ook nog snacks bij. 

adam

Vrijmibo: Borrelen op Amsterdam Centraal Station

Feest vieren op Amsterdam Centraal? De Amstelpassage, waar Lil' Amsterdam Central Station zich bevindt, wordt omgetoverd tot een ware club met een goed geluidsysteem en waar je van 18.00 tot 01.00 uur kunt dansen op de lekkerste hitjes van toen en nu: disco, hitjes, r&b en classics. Kaarten koop je via deze link. 

Zaterdag 2 maart

de geheime tuin

Festival: De Geheime Tuinfestival in Rotterdam

Een winterfestivalletje dat wij nog niet kennen, maar waar we ons qua programmering erg op verheugen is de Geheime Tuin in Rotterdam. Het festival reist elke editie naar een nieuwe onontdekte locatie in de stad die geheel wordt omgetoverd tot een magisch tuinfeest. Een creatieve vrijplaats waar bezoekers een verrassende plek en programmering ontdekken met dans, theater, performance, muziek, workshops, exposities en meer. De locatie blijft – zoals de naam al verklapt – geheim. Pas vlak voor de opening wordt onthuld waar het festival deze keer plaatsvindt. Tickets zijn er nog en kan je via deze link kopen. 

Doen: Rubber Workshop @ MaanVis Design Amsterdam

Ben je in een creatieve bui of heb je zin om weer eens lekker met je handen bezig te zijn? In de winkel Maanvis Design in Amsterdam Noord geven twee jonge en creatieve eigenaressen een wel hele toffe workshop. Je gaat aan de slag met rubberen fietsbanden waarvan je uiteindelijk riemen en sieraden gaat maken. Hoe leuk! De workshop is van 13.00 tot 18.00 en de kosten zijn 10 euro. Aanmelden doe je via deze link

theschool

Festival: The School of Life Festival @ TivoliVredenburg

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar in Utrecht, is The School of Life terug met een festival en ook dit jaar kan je weer terecht voor talks van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers. Maar ook vind je er kleine workshops en intieme gesprekken. Alles met een doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigenlijk dagelijkse leven. Meer weten? Klik dan hier even. 

marktkantine

Feestje: Rødhåd, Alex.Do en Sol Ortega @ De Marktkantine 

Van Dub naar Techno en terug naar House. Deze zaternacht vind je de perfecte balans tussen tijdloze techno en speciaal voor deze heerlijke nacht blijft de Marktkantine drie uur langer open. Je hoort het goed ja! Doorfeesten in je favo Amsterdamse club kan dit keer tot 8.00 uur 's ochtends. YES! Een kaartje scoor je hier

museum

Cultuur: Museumnacht Rotterdam

Deze zaterdag kan je tussen 20.00 en 01.00 uur meer dan 35 Rotterdamse kunstinstellingen bezoeken voor heel weinig geld. Herontdek de stad, geniet van optredens, kunst, rondleidingen en inspirerende activiteiten. Verder is er overal muziek en drank. Kunst kijken was nog nooit zo leuk. 

Zondag 3 maart

boozy

Brunch: 4 x Sunday Boozy Brunch Spots in Amsterdam

Wat is er nou beter dan je weekend afsluiten met een heerlijke brunch en een goede cocktail in je hand? Your Daily Life ging op zoektocht door Amsterdam en vond vier toffe spots waar je op zondag terecht kunt voor een boozy brunch.

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties