Borrelen in de grootste wijnbar van Nederland

0
schermafbeelding-2016-10-17-om-16-12-15

Voor het tienjarig bestaan van wijnwinkel Grapedistrict wordt De Hallen in Amsterdam begin november voor één weekend omgetoverd tot een gigantisch wijnparadijs van ruim zeshonderd vierkante meter.

Van 3 tot en met 5 november kan je in de grootste wijnbar van Nederland meer dan honderdvijftig verschillende wijnen proeven. Ook zullen er vele wijnboeren aanwezig zijn. Zij kunnen jou exact vertellen wat je nou precies naar binnen slurpt. Lekker én leerzaam dus!

Medeoprichter Gijs Groenevelt hoopt dat weekend met zoveel mogelijk liefhebbers de liefde voor wijn te delen. “De wijnbar is voor ons een hele mooie manier om het product levend te maken. Doordat we direct met wijnboeren handelen hebben we zoveel kennis en contacten. We kunnen nu al die mooie verhalen en achtergronden direct delen.”

Kaarten voor dit bourgondische event zijn hier te koop en kosten 7,50 per stuk.

Fotocredit: Grapedistrict

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

elrow ade

Elrow keert terug naar ADE

Na de bekendmaking van de eerste uitverkochte editie van elrow Town Festival Amsterdam – wat plaatsvindt op zaterdag 8 september – maakt de organisatie bekend ...