BLOY Institute haalt Kim Kardashian’s geliefde laser facial naar Amsterdam

0
Fontona2

Wie denkt dat het effect van een facelift alleen mogelijk is middels een operatie heeft het mis:   de baanbrekende laserbehandeling Fotona4D® lift en verstrakt de huid langdurig. Het is de favoriete treatment van de familie Kardashian voor een gladde huid en strakkere kaaklijn. BLOY Institute, de favoriete kliniek onder menig BN'er, brengt deze exclusieve laser facial als één van de eersten naar Nederland. Te boeken vanaf november 2021. 

Van Hollywood tot Dubai  

De Fotona4D® draait overuren in de bekendste klinieken wereldwijd, van Hollywood tot Dubai. De laserfacial geeft een ware collageen boost aan je huid en rode loper sterren van over de hele wereld zweren erbij. De skin tightening Fotona4D® behandeling gebruikt een unieke combinatie van vier stappen met twee laser golflengtes, om meerdere huidlagen te targeten. Dit maakt de huid langdurig strakker, waardoor deze er gelift en jonger uitziet.    

De kracht van de laser facial  

Dankzij de vier dimensies van Fotona4D®, kan jouw huid tijdens de behandeling optimaal profiteren van de kracht van de laser. De 4D® Laser helpt de gezichtscontouren te verstrakken en liften, vermindert rimpels en verbetert zichtbare tekenen van veroudering. Bovendien biedt de procedure het meest natuurlijke (en bovendien langdurig zichtbare) resultaat, ten opzichte van welke andere gezichtsbehandeling dan ook. Flawless skin à la Kim Kardashian? Check!

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties